İYİ PARTİLİ AHMET KARADAĞ’DAN TARİHİ ÇARŞI PROJESİ

SİYASET 27.01.2024 - 12:19, Güncelleme: 27.01.2024 - 12:46
 

İYİ PARTİLİ AHMET KARADAĞ’DAN TARİHİ ÇARŞI PROJESİ

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, Şehzadeler ilçesi için projelerini açıklamaya devam ediyor. Son olarak Manisa Tarihi Çarşı Projesi’ni açıklayan Karadağ, “Şehir dışından gelen misafirimize memleketimizi ve kültürümüzü anlatacak yer bulamıyoruz sorunu artık yok. Hemşehrilerimiz hasretini duyduğu Tarihi Çarşı’ya kavuşacak. Şehzadeler esnafı 12 ay kazanacak” dedi.
Yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, projelerini de bir bir açıklamaya başladı. Karadağ, Bit pazarı bölgesinin ‘Manisa Tarihi Çarşı Projesiyle’ cazibesini yeniden kazandıracaklarını ifade etti. “SADECE CAM ÇERÇEVE DEĞİŞTİRMEK DEĞİL” Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, “ Yaklaşık 100 gün önce 12 ay kazanacak Şehzadeler söylemiyle yola çıkmıştık. Kapı kapı gezerek, dersimize çalıştık. Planlanamayan araç ve yaya trafiğinin çarşı esnafımızla hemşehrilerimiz arasındaki en büyük bariyer olduğunu, bu sebeple vatandaşlarımızın AVM’lere mahkum edildiğini gördük. Çarşı ruhunu kazandırmanın sadece cam çerçeve değiştirmek olmadığını biliyoruz. Göreve geleceğimiz ilk günden itibaren startını vereceğimiz projemizi açıklıyoruz.” dedi. İKİNCİ PROJESİNDE YER ALAN DETAYLARI AÇIKLADI Açıkladığı projenin işlevsel olduğunu belirten Karadağ, yapılacak olan küçük dokunuşların yeni kazanç kapısı haline geleceğini belirtti. Manisa Tarihi Çarşı Projesi madde madde açıklayan Ahmet Karadağ’ın ikinci projesinde yer alan detaylar şu şekilde;  1-Kuyumcular caddesini yayalaştıracağız. Tarihi Çarşı projemizle sokaklardaki yaya geçişlerini arttıracağız. 2-İlgili Esnaf Odaları ve Derneklerimizle birlikte bit pazarı mevkiine vatandaşlarımızın diledikleri gibi geç saatlere kadar vakit geçirebileceği lokanta ve kafeleri bölgemize gelmeleri için teşvik edeceğiz. 3-Her sokakta kültürümüzü ve tarihimizi anlatacağız. 4-Şehrimize özgü ürünler belediyemiz güvencesiyle sergilenecek. 5-Kurşunluhan’da Saray-ı Amire mutfağı kuracak, gastronomi eğitimi ile şehrimizden çıkan tarihi lezzetlerimizi tanıtacağız. 6-Kısa sürede elde edeceğimiz turizm ziyaretleriyle esnaflarımızın kazancı katlanacak. Bölge esnafının 12 ay kazandığı bir ilçe olacağız.”   “ŞEHZADELER ESNAFI 12 AY KAZANACAK” Açıklanan projenin hem kazandıran hem de nefes aldıran olmasına özen gösterdiklerini belirten Ahmet Karadağ “Şehir dışından gelen misafirimize memleketimizi ve kültürümüzü anlatacak yer bulamıyoruz sorunu artık yok. Hemşehrilerimiz hasretini duyduğu Tarihi Çarşı’ya kavuşacak. Şehzadeler esnafı 12 ay kazanacak” dedi. Hüseyin Güntaç Fömlu
İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, Şehzadeler ilçesi için projelerini açıklamaya devam ediyor. Son olarak Manisa Tarihi Çarşı Projesi’ni açıklayan Karadağ, “Şehir dışından gelen misafirimize memleketimizi ve kültürümüzü anlatacak yer bulamıyoruz sorunu artık yok. Hemşehrilerimiz hasretini duyduğu Tarihi Çarşı’ya kavuşacak. Şehzadeler esnafı 12 ay kazanacak” dedi.

Yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, projelerini de bir bir açıklamaya başladı. Karadağ, Bit pazarı bölgesinin ‘ Manisa Tarihi Çarşı Projesiyle’ cazibesini yeniden kazandıracaklarını ifade etti.

“SADECE CAM ÇERÇEVE DEĞİŞTİRMEK DEĞİL”

Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, “ Yaklaşık 100 gün önce 12 ay kazanacak Şehzadeler söylemiyle yola çıkmıştık. Kapı kapı gezerek, dersimize çalıştık. Planlanamayan araç ve yaya trafiğinin çarşı esnafımızla hemşehrilerimiz arasındaki en büyük bariyer olduğunu, bu sebeple vatandaşlarımızın AVM’lere mahkum edildiğini gördük. Çarşı ruhunu kazandırmanın sadece cam çerçeve değiştirmek olmadığını biliyoruz. Göreve geleceğimiz ilk günden itibaren startını vereceğimiz projemizi açıklıyoruz.” dedi.

İKİNCİ PROJESİNDE YER ALAN DETAYLARI AÇIKLADI

Açıkladığı projenin işlevsel olduğunu belirten Karadağ, yapılacak olan küçük dokunuşların yeni kazanç kapısı haline geleceğini belirtti. Manisa Tarihi Çarşı Projesi madde madde açıklayan Ahmet Karadağ’ın ikinci projesinde yer alan detaylar şu şekilde;  1-Kuyumcular caddesini yayalaştıracağız. Tarihi Çarşı projemizle sokaklardaki yaya geçişlerini arttıracağız. 2-İlgili Esnaf Odaları ve Derneklerimizle birlikte bit pazarı mevkiine vatandaşlarımızın diledikleri gibi geç saatlere kadar vakit geçirebileceği lokanta ve kafeleri bölgemize gelmeleri için teşvik edeceğiz. 3-Her sokakta kültürümüzü ve tarihimizi anlatacağız. 4-Şehrimize özgü ürünler belediyemiz güvencesiyle sergilenecek. 5-Kurşunluhan’da Saray-ı Amire mutfağı kuracak, gastronomi eğitimi ile şehrimizden çıkan tarihi lezzetlerimizi tanıtacağız. 6-Kısa sürede elde edeceğimiz turizm ziyaretleriyle esnaflarımızın kazancı katlanacak. Bölge esnafının 12 ay kazandığı bir ilçe olacağız.”  

“ŞEHZADELER ESNAFI 12 AY KAZANACAK”

Açıklanan projenin hem kazandıran hem de nefes aldıran olmasına özen gösterdiklerini belirten Ahmet Karadağ “Şehir dışından gelen misafirimize memleketimizi ve kültürümüzü anlatacak yer bulamıyoruz sorunu artık yok. Hemşehrilerimiz hasretini duyduğu Tarihi Çarşı’ya kavuşacak. Şehzadeler esnafı 12 ay kazanacak” dedi. Hüseyin Güntaç Fömlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.