İYİ PARTİLİ AKKAL, DOLUDAN ZARAR GÖREN ÜZÜM BAĞLARINI İNCELEDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2018 - 10:45, Güncelleme: 27.05.2018 - 10:45
 

İYİ PARTİLİ AKKAL, DOLUDAN ZARAR GÖREN ÜZÜM BAĞLARINI İNCELEDİ

İYİ Parti Manisa Milletvekili Adayı Tamer Akkal, Sarıgöl ilçesindeki dolu yağışının zarara uğrattığı üzüm bağlarındaki hasarı incelemek üzere Sarıgöllü çiftçilerle bir araya geldi.
İYİ Parti Manisa Milletvekili Adayı Tamer Akkal, seçim çalışmalarına yönelik yoğun şekilde ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili Adayı Akkal, Sarıgöl ilçesinde kuvvetli dolu yağışının zarara neden olduğu üzüm bağlarını inceledi. ‘YANLIŞ BİR TARIM POLİTİKASI UYGULANIYOR’ Partisinin Sarıgöl İlçe Yöneticileriyle beraber arazideki üzüm yetiştiricileriyle bir araya gelen Akkal, Türkiye’deki tarım politikasının yanlış uygulandığını belirterek; “Mevcut iktidarın maalesef ki 16 yıldır yönettiği ve uyguladığı politikalar her anlamda vasat durumda. Evet bu bir doğa olayı, Allah’tan gelen dolu yağışı üzüm yetiştiricilerimizi Sarıgöl’de mağdur edip zarara uğrattı. Fakat devletin uyguladığı destek ve sigortalama şartlarındaki çarpık düzen üzüm diyarı olan Manisa’mızda uzun yıllardır bir türlü üstesinden gelinemeyen bir konu. ‘İNŞALLAH DERTLERİNİZE DERMAN OLACAĞIM’ Akkal, “Üzüm üreticilerimizin devlet desteği ve kredilendirme ile istedikleri fileli örtü sistemi dolu yağışlarında ve zirai don hadiselerinde zararı minimuma indirmektedir. İnşallah biz İYİ Parti olarak iktidara geldiğimizde bu çarpık düzene dur diyecek, çiftçimize destek olacak ve kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Ekibimizde ekonomi, eğitim, sağlık ve tarım alanında görev yapacak donanımlı isimler mevcut. Ben de Manisalı bir adayınız olarak, Manisa’yı, çiftçiliği ve toprağı iyi bilen bir adayınız olarak inşallah Ankara’ya gittiğimde dertlerinize derman olacağım. Tüm çiftçi kardeşlerime geçmiş olsun diyorum” şeklinde konuştu. Milletvekili Adayı Akkal, Sarıgöl ziyaretinin ardından sırasıyla Alaşehir ve Turgutlu ilçelerinde esnaf ziyaretlerine devam etti.
İYİ Parti Manisa Milletvekili Adayı Tamer Akkal, Sarıgöl ilçesindeki dolu yağışının zarara uğrattığı üzüm bağlarındaki hasarı incelemek üzere Sarıgöllü çiftçilerle bir araya geldi.

İYİ Parti Manisa Milletvekili Adayı Tamer Akkal, seçim çalışmalarına yönelik yoğun şekilde ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili Adayı Akkal, Sarıgöl ilçesinde kuvvetli dolu yağışının zarara neden olduğu üzüm bağlarını inceledi.
YANLIŞ BİR TARIM POLİTİKASI UYGULANIYOR’
Partisinin Sarıgöl İlçe Yöneticileriyle beraber arazideki üzüm yetiştiricileriyle bir araya gelen Akkal, Türkiye’deki tarım politikasının yanlış uygulandığını belirterek; “Mevcut iktidarın maalesef ki 16 yıldır yönettiği ve uyguladığı politikalar her anlamda vasat durumda. Evet bu bir doğa olayı, Allah’tan gelen dolu yağışı üzüm yetiştiricilerimizi Sarıgöl’de mağdur edip zarara uğrattı. Fakat devletin uyguladığı destek ve sigortalama şartlarındaki çarpık düzen üzüm diyarı olan Manisa’mızda uzun yıllardır bir türlü üstesinden gelinemeyen bir konu.
İNŞALLAH DERTLERİNİZE DERMAN OLACAĞIM’
Akkal, “Üzüm üreticilerimizin devlet desteği ve kredilendirme ile istedikleri fileli örtü sistemi dolu yağışlarında ve zirai don hadiselerinde zararı minimuma indirmektedir. İnşallah biz İYİ Parti olarak iktidara geldiğimizde bu çarpık düzene dur diyecek, çiftçimize destek olacak ve kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Ekibimizde ekonomi, eğitim, sağlık ve tarım alanında görev yapacak donanımlı isimler mevcut. Ben de Manisalı bir adayınız olarak, Manisa’yı, çiftçiliği ve toprağı iyi bilen bir adayınız olarak inşallah Ankara’ya gittiğimde dertlerinize derman olacağım. Tüm çiftçi kardeşlerime geçmiş olsun diyorum” şeklinde konuştu. Milletvekili Adayı Akkal, Sarıgöl ziyaretinin ardından sırasıyla Alaşehir ve Turgutlu ilçelerinde esnaf ziyaretlerine devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.