İYİ PARTİLİ GÜRHAN ÖZCAN’DAN MAL VARLIĞI AÇIKLAMASI

SİYASET 25.03.2024 - 16:43, Güncelleme: 25.03.2024 - 16:43
 

İYİ PARTİLİ GÜRHAN ÖZCAN’DAN MAL VARLIĞI AÇIKLAMASI

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan geçtiğimiz günlerde mal varlığını kamuoyuna paylaşmıştı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olan isimlere mal varlıklarını açıklayın çağrısında bulunan İYİ Partili Özcan, "Görüyoruz ki çok değerli adaylarımız malvarlıklarını açıklamaya niyetli değil. Manisa kamuoyu bu konuyu merak ediyor ve önemli buluyor.” dedi.
31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, önemli açıklamalarda bulundu. “ADAYLARIMIZ MALVARLIKLARINI AÇIKLAMAYA NİYETLİ DEĞİL” İYİ Partili Özcan, “Geçtiğimiz günlerde Manisa halkımızın da şahit olduğu üzere malvarlığımızı açıkladık. O açıklamamızda, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne talip olan adaylara da malvarlıklarını açıklamaları yönünde çağrıda bulunmuştuk. Ancak görüyoruz ki çok değerli adaylarımız malvarlıklarını açıklamaya niyetli değil. Buradan özellikle bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum. CHP’li Zeyrek’e sesleniyorum; Şeffaflıkta samimiyseniz, hizmet için o makama talipseniz mal varlığınızı açıklayın, Manisa kamuoyu bilsin. Makamlar kalıcı kişiler geçici anlayışından yola çıkarak da, o göreve seçildiğini gün ve görevi devrettiğiniz gün malvarlığınızda ne değişmiş herkes bilsin.” dedi. “BİZ O MAKAMA HİZMET İÇİN GELECEĞİZ” İYİ Partili Özcan, “Mevcut Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e de çağrıda bulunmuştum ancak o da açıklamadı. Temennim, onun da şeffaf bir süreç geçirilmesi açısından en kısa sürede malvarlığı beyanını kamuoyuna ilan etmesidir. Bizim sözümüz senettir. Biz o makama hizmet için geleceğiz. Derdimiz o makamlardan cebimizi doldurmak değil Manisa’yı kalkındırmak, vatandaşımızı refaha kavuşturmak için geliyoruz.” diye konuştu. “MALVARLIKLARINI AÇIKLAMALARINI BEKLİYORUM” İYİ Partili Özcan, “Seçim öncesindeki şeffaf tutumumuzu, 1 Nisan’dan sonra o makamlara geldiğimizde de sürdüreceğimizden tek bir Manisalının bile şüphesi olmasın. Ayırmadan, ötekileştirmeden, liyakat esaslı, hesap verebilir bir belediye olacağımızın bir kez daha sözünü veriyorum. Adaylarımızın da ikinci kez yaptığım bu çağrıya kulak vererek malvarlıklarını açıklamalarını bekliyorum.” diyerek sözlerine son verdi. Musa Akar
İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan geçtiğimiz günlerde mal varlığını kamuoyuna paylaşmıştı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olan isimlere mal varlıklarını açıklayın çağrısında bulunan İYİ Partili Özcan, "Görüyoruz ki çok değerli adaylarımız malvarlıklarını açıklamaya niyetli değil. Manisa kamuoyu bu konuyu merak ediyor ve önemli buluyor.” dedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, önemli açıklamalarda bulundu.

“ADAYLARIMIZ MALVARLIKLARINI AÇIKLAMAYA NİYETLİ DEĞİL”

İYİ Partili Özcan, “Geçtiğimiz günlerde Manisa halkımızın da şahit olduğu üzere malvarlığımızı açıkladık. O açıklamamızda, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne talip olan adaylara da malvarlıklarını açıklamaları yönünde çağrıda bulunmuştuk. Ancak görüyoruz ki çok değerli adaylarımız malvarlıklarını açıklamaya niyetli değil. Buradan özellikle bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum. CHP’li Zeyrek’e sesleniyorum; Şeffaflıkta samimiyseniz, hizmet için o makama talipseniz mal varlığınızı açıklayın, Manisa kamuoyu bilsin. Makamlar kalıcı kişiler geçici anlayışından yola çıkarak da, o göreve seçildiğini gün ve görevi devrettiğiniz gün malvarlığınızda ne değişmiş herkes bilsin.” dedi.

“BİZ O MAKAMA HİZMET İÇİN GELECEĞİZ”

İYİ Partili Özcan, “Mevcut Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e de çağrıda bulunmuştum ancak o da açıklamadı. Temennim, onun da şeffaf bir süreç geçirilmesi açısından en kısa sürede malvarlığı beyanını kamuoyuna ilan etmesidir. Bizim sözümüz senettir. Biz o makama hizmet için geleceğiz. Derdimiz o makamlardan cebimizi doldurmak değil Manisa’yı kalkındırmak, vatandaşımızı refaha kavuşturmak için geliyoruz.” diye konuştu.

“MALVARLIKLARINI AÇIKLAMALARINI BEKLİYORUM”

İYİ Partili Özcan, “Seçim öncesindeki şeffaf tutumumuzu, 1 Nisan’dan sonra o makamlara geldiğimizde de sürdüreceğimizden tek bir Manisalının bile şüphesi olmasın. Ayırmadan, ötekileştirmeden, liyakat esaslı, hesap verebilir bir belediye olacağımızın bir kez daha sözünü veriyorum. Adaylarımızın da ikinci kez yaptığım bu çağrıya kulak vererek malvarlıklarını açıklamalarını bekliyorum.” diyerek sözlerine son verdi. Musa Akar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.