İYİ PARTİLİ KARADAĞ'A KIRSAL MAHALLELERDE SEVGİ SELİ

SİYASET 09.03.2024 - 13:58, Güncelleme: 09.03.2024 - 13:58
 

İYİ PARTİLİ KARADAĞ'A KIRSAL MAHALLELERDE SEVGİ SELİ

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ Ekim ayından bu yana sahadaki çalışmalarını aralıksız şekilde yürütüyor.
İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ seçime sayılı günler kala ziyaret ettiği yerlerde gördüğü ilgi sebebiyle adeta seçmen kararını vermiş dedirtiyor. Şehzadeler’in tüm mahallelerinde, sokak sokak yürüttüğü seçim çalışmalarıyla tek tek seçmenlerin derdiyle ilgilenen, vatandaşların ellerini sıkarak hayır dualarını isteyen İYİ Parti’nin Şehzadeler Adayı Ahmet Karadağ kendisine yakıştırılan “Bizim Ahmet” lakabının hakkını fazlasıyla veriyor.  KARADAĞ'A COŞKULU KARŞILAMA  Kapı kapı dolaşarak seçmenlere projeleri anlatan Karadağ son olarak ziyaret ettiği eski belde merkezleri Karaoğlanlı ve Aşağı Çobanisa’da adeta zaferinin habercisi bir karşılamayla karşılandı. Seçime sayılı zaman kala kent merkezinden köylere kadar geniş bir kitlenin tevazunu kazanan Ahmet Karadağ’ın kalabalık seçim konvoyuna ev sahibi vatandaşların çoşkusu eşlik etti. Belgin Koçak 
İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ Ekim ayından bu yana sahadaki çalışmalarını aralıksız şekilde yürütüyor.

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ seçime sayılı günler kala ziyaret ettiği yerlerde gördüğü ilgi sebebiyle adeta seçmen kararını vermiş dedirtiyor. Şehzadeler’in tüm mahallelerinde, sokak sokak yürüttüğü seçim çalışmalarıyla tek tek seçmenlerin derdiyle ilgilenen, vatandaşların ellerini sıkarak hayır dualarını isteyen İYİ Parti’nin Şehzadeler Adayı Ahmet Karadağ kendisine yakıştırılan “Bizim Ahmet” lakabının hakkını fazlasıyla veriyor. 

KARADAĞ'A COŞKULU KARŞILAMA 

Kapı kapı dolaşarak seçmenlere projeleri anlatan Karadağ son olarak ziyaret ettiği eski belde merkezleri Karaoğlanlı ve Aşağı Çobanisa’da adeta zaferinin habercisi bir karşılamayla karşılandı. Seçime sayılı zaman kala kent merkezinden köylere kadar geniş bir kitlenin tevazunu kazanan Ahmet Karadağ’ın kalabalık seçim konvoyuna ev sahibi vatandaşların çoşkusu eşlik etti. Belgin Koçak 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.