İYİ PARTİLİ KARADAĞ’DAN EMEKÇİLERE SEVGİLİLER GÜNÜ SÜRPRİZİ

İZMİR 14.02.2024 - 12:29, Güncelleme: 14.02.2024 - 12:29
 

İYİ PARTİLİ KARADAĞ’DAN EMEKÇİLERE SEVGİLİLER GÜNÜ SÜRPRİZİ

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ servis bekleyen emekçilere karanfil dağıttı.
Şehzadeler ilçesi Alaybey Meydan Durağında gece vardiyasına giden emekçilere karanfil hediye ederek sevgililer gününü kutladı. “ŞEHZADELER SEVGİYLE VE PAYLAŞTIKÇA BÜYÜYECEK”               Başkan Adayı Karadağ, “İşçi kardeşlerimizin biran olsun yüzlerini güldürebilmek, günün zorlu yaşam şartları arasında hayatlarına dokunarak biran olsa bile mutlu olmalarına vesile olmak istedik. Belediyecilik anlayışımızda her daim yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz. Şehzadeler sevgiyle ve paylaştıkça büyüyecek.” dedi. Haber Merkezi
İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ servis bekleyen emekçilere karanfil dağıttı.

Şehzadeler ilçesi Alaybey Meydan Durağında gece vardiyasına giden emekçilere karanfil hediye ederek sevgililer gününü kutladı.

ŞEHZADELER SEVGİYLE VE PAYLAŞTIKÇA BÜYÜYECEK”              

Başkan Adayı Karadağ, “İşçi kardeşlerimizin biran olsun yüzlerini güldürebilmek, günün zorlu yaşam şartları arasında hayatlarına dokunarak biran olsa bile mutlu olmalarına vesile olmak istedik. Belediyecilik anlayışımızda her daim yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz. Şehzadeler sevgiyle ve paylaştıkça büyüyecek.” dedi. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.