İYİ PARTİLİ KARADAĞ’IN LİSTESİ DİKKAT ÇEKTİ

SİYASET 21.02.2024 - 11:13, Güncelleme: 21.02.2024 - 11:13
 

İYİ PARTİLİ KARADAĞ’IN LİSTESİ DİKKAT ÇEKTİ

İYİ Parti Şehzadeler Adayı Ahmet Karadağ’ın meclis listesinde dikkat çeken isimler yer aldı. Farklı meslek alanlarından isimlerin yer aldığı liste ile İYİ Partili Karadağ, her kesimini kucaklayan bir listeyle seçmenin karşısına çıkacak.
İYİ Parti’nin Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ’ın listesinde yer alan isimler dikkat çekti. LİSTEDE DİKKAT ÇEKİCİ İSİMLER Geçmişte Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan Ertan Elbeyli’nin eşi Vildan Elbeyli’de listede yer aldı. Halen İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan İsmet Faruk Arslan’da listeye ağırlık katan isimler arasında yer alıyor. Listede ayrıca İYİ Parti önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ediz Kontenjan 1. sırada yer aldı. Uzun yıllar CHP’de siyaset yapmış olan Halil Erçin ve Doğru Yol Partisi döneminde Genel Merkez düzeyinde görev yapan tanınan ailelerden Mimar Sadık Akçak’ın ismi göze çarpıyor. Alperen Ocakları Eski Başkanı Ercan Çetinkaya, çarşının sevilen isimlerinden Umut Erpolat, Roman vatandaşlardan Yıldırım Zorluer gibi isimler de listede bulunuyor. Hüseyin Güntaç Fömlu
İYİ Parti Şehzadeler Adayı Ahmet Karadağ’ın meclis listesinde dikkat çeken isimler yer aldı. Farklı meslek alanlarından isimlerin yer aldığı liste ile İYİ Partili Karadağ, her kesimini kucaklayan bir listeyle seçmenin karşısına çıkacak.

İYİ Parti’nin Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ’ın listesinde yer alan isimler dikkat çekti.

LİSTEDE DİKKAT ÇEKİCİ İSİMLER

Geçmişte Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan Ertan Elbeyli’nin eşi Vildan Elbeyli’de listede yer aldı. Halen İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan İsmet Faruk Arslan’da listeye ağırlık katan isimler arasında yer alıyor. Listede ayrıca İYİ Parti önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ediz Kontenjan 1. sırada yer aldı. Uzun yıllar CHP’de siyaset yapmış olan Halil Erçin ve Doğru Yol Partisi döneminde Genel Merkez düzeyinde görev yapan tanınan ailelerden Mimar Sadık Akçak’ın ismi göze çarpıyor. Alperen Ocakları Eski Başkanı Ercan Çetinkaya, çarşının sevilen isimlerinden Umut Erpolat, Roman vatandaşlardan Yıldırım Zorluer gibi isimler de listede bulunuyor. Hüseyin Güntaç Fömlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.