İYİ PARTİLİ ÖZCAN, ETV-DENGE GAZETESİ AİLESİ İLE BULUŞTU

SİYASET 04.05.2023 - 12:02, Güncelleme: 04.05.2023 - 15:43
 

İYİ PARTİLİ ÖZCAN, ETV-DENGE GAZETESİ AİLESİ İLE BULUŞTU

İYİ Parti Manisa Milletvekili Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, Cafe 236'da ETV-Denge Gazetesi'nin çalışanları ile organize edilen yemekte bir araya geldi. Seçime az bir süre kala yoğun çalışma temposunu sürdüren Op. Dr. Özcan, ETV mikrofonuna sürece dair düşüncelerini paylaştı ve seçim için destek çağrısında bulundu.
Ekonomik ve adalet konularında da sıkıntıları olduğunu vurgulayan İYİ Parti Manisa Milletvekili Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, bu konularda da partisinin en iyi şekilde çözümler üreteceğini dile getirdi. “TÜRKİYE’Yİ ‘İYİ’ EDECEĞİZ” İYİ Partili Özcan, “Doktor kimliğimle özellikle hastalarımdan çok büyük ilgi görüyorum. Bugün Saruhanlı’daydım. Çok büyük ilgi gördük. Hepsinden destek bekliyorum. Şuan için gidişatı çok çok iyi görüyorum. Allah nasip ederse buradan yüzümüzün akıyla çıkacağız. Bugüne kadar kendilerini iyi etmeye çalıştım. Kendileriyle birlikte Türkiye’yi iyi edeceğiz.” ifadesinde bulundu. “PARTİMİZ SIKINTILARI ÇÖZMEYE ÇALIŞACAK” Gürhan Özcan, “Ülkede özellikle ekonomi çok kötü. Bıçak kemiğe dayanmış durumda, ekonomi çok sıkıntılı. Ekonomi dışında adalette de sıkıntılar var. Bunları partimiz en iyi şekilde çözmeye çalışacak, az kaldı.” diye konuştu. HASTALARIMDAN KOPMADIM, KOPMAYACAĞIM İYİ Partili Özcan, “Ben mesleğimi çok seviyorum. O yüzden hastalarımdan kopmadım, kopmayacağım. Allah nasip eder vekil olursam da kopmayacağım, çalışmaya devam edeceğim. Hastalarıma da acil şifalar diliyorum ve hepsinden de destek bekliyorum.” açıklamalarında bulundu.  “BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ” ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya da gerçekleştirilen yemek buluşmasına katıldı. Organize edilen yemekten dolayı memnuniyetini dile getiren Yumrukaya, "Biz kocaman bir aileyiz ve seçim sürecini çok yoğun bir şekilde yaşıyoruz. Milletvekili adaylarının seslerini daha gür ve kamuoyuna duyurmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Op. Dr. Özcan'a da seçim çalışmalarında ve başarılı doktorluk hayatında başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.Hüseyin Güntaç Fömlü
İYİ Parti Manisa Milletvekili Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, Cafe 236'da ETV-Denge Gazetesi'nin çalışanları ile organize edilen yemekte bir araya geldi. Seçime az bir süre kala yoğun çalışma temposunu sürdüren Op. Dr. Özcan, ETV mikrofonuna sürece dair düşüncelerini paylaştı ve seçim için destek çağrısında bulundu.

Ekonomik ve adalet konularında da sıkıntıları olduğunu vurgulayan İYİ Parti Manisa Milletvekili Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, bu konularda da partisinin en iyi şekilde çözümler üreteceğini dile getirdi.

“TÜRKİYE’Yİ ‘İYİ’ EDECEĞİZ”

İYİ Partili Özcan, “Doktor kimliğimle özellikle hastalarımdan çok büyük ilgi görüyorum. Bugün Saruhanlı’daydım. Çok büyük ilgi gördük. Hepsinden destek bekliyorum. Şuan için gidişatı çok çok iyi görüyorum. Allah nasip ederse buradan yüzümüzün akıyla çıkacağız. Bugüne kadar kendilerini iyi etmeye çalıştım. Kendileriyle birlikte Türkiye’yi iyi edeceğiz.” ifadesinde bulundu.

“PARTİMİZ SIKINTILARI ÇÖZMEYE ÇALIŞACAK”

Gürhan Özcan, “Ülkede özellikle ekonomi çok kötü. Bıçak kemiğe dayanmış durumda, ekonomi çok sıkıntılı. Ekonomi dışında adalette de sıkıntılar var. Bunları partimiz en iyi şekilde çözmeye çalışacak, az kaldı.” diye konuştu.

HASTALARIMDAN KOPMADIM, KOPMAYACAĞIM

İYİ Partili Özcan, “Ben mesleğimi çok seviyorum. O yüzden hastalarımdan kopmadım, kopmayacağım. Allah nasip eder vekil olursam da kopmayacağım, çalışmaya devam edeceğim. Hastalarıma da acil şifalar diliyorum ve hepsinden de destek bekliyorum.” açıklamalarında bulundu. 

“BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ”

ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya da gerçekleştirilen yemek buluşmasına katıldı. Organize edilen yemekten dolayı memnuniyetini dile getiren Yumrukaya, "Biz kocaman bir aileyiz ve seçim sürecini çok yoğun bir şekilde yaşıyoruz. Milletvekili adaylarının seslerini daha gür ve kamuoyuna duyurmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Op. Dr. Özcan'a da seçim çalışmalarında ve başarılı doktorluk hayatında başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.Hüseyin Güntaç Fömlü

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.