İYİ PARTİLİ ÖZCAN’IN 7. REÇETESİ HEYECAN YARATTI

SİYASET 13.02.2024 - 16:31, Güncelleme: 13.02.2024 - 16:31
 

İYİ PARTİLİ ÖZCAN’IN 7. REÇETESİ HEYECAN YARATTI

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, 7. reçetesini kamuoyuna duyurdu. OSB’ler ile iyi ilişkiler kuracağını ifade eden İYİ Partili Özcan, “Sizlere doktor sözü, seçilirsem ilk iş olarak sosyal donatı, okul, hastane, kreş, pazar yerleri, parklar, yeşil alanlar yapılmasını sağlayacağım” dedi.
İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Gürhan iş dünyasının Manisa için yapması gerekenleri içeren reçete 7 olarak adlandırdığı projesini açıkladı. “SANAYİYE KARŞI DEĞİLİZ” İYİ Partili Özcan, “Manisa’da ve OSB olan ilçelerimizde konuştuğumuz en çok konu, yoğun trafik, barınma problemi, pahalı kiralar, yetersiz sosyal donatı gibi sorunlar başta geliyor. Bu sorunların temeli sanayi alanları her gün artarken aynı ortamda konut ve ulaşımın artmaması, sonuçta şehir de nüfus artıyor ama huzur kalmıyor. Belediyeyi yöneten kesin bunu görmüyor, alternatif bulamıyorum çünkü onlar Manisa'da yaşamıyor, halkın içine çıkıp sorunlarına ortak olmuyor. Sanayi şehirler istihdam için çok önemlidir, işsizliği önlemek önemlidir. Biz sanayiye karşı değiliz ama sanayi gelişirken işçinin de sosyal hayatı gelişmelidir.” diye konuştu. “CEFAYI MANİSA ÇEKİYOR” İYİ Partili Özcan, “Manisa OSB yeni yerleşim yeri olan Akgedik mahallesine dayanmış, ama Akgedik’te hâlâ Pazaryeri, kreş, park, sağlık ocağı, ulaşım gibi onlarca sorun var. Siz insanları bu kadar zor koşullarda yaşamaya mahkûm edemezsiniz. Biz diyoruz ki, Manisa’nın toprağını kirleten, suyunu kirleten, havasını kirleten, ulaşımını kilitleyen sanayi kuruluşları artık Manisa'da yaşayan işçileriniz için sizlerde elinizi taşın altına koymak için büyükşehir ile ortak projelere imza atın. Cefasını Manisalı çekiyor, vergi ve yaşantı olarak sefasını üç büyükşehir sürüyor. Sizlere doktor sözü, seçilirsem ilk iş olarak OSB ile iyi ilişkiler kurup sosyal donatı, okul, hastane, kreş, pazar yerleri, parklar, yeşil alanlar yapılmasını sağlayacağım.” dedi. Hüseyin Güntaç Fömlu
İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, 7. reçetesini kamuoyuna duyurdu. OSB’ler ile iyi ilişkiler kuracağını ifade eden İYİ Partili Özcan, “Sizlere doktor sözü, seçilirsem ilk iş olarak sosyal donatı, okul, hastane, kreş, pazar yerleri, parklar, yeşil alanlar yapılmasını sağlayacağım” dedi.

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Gürhan iş dünyasının Manisa için yapması gerekenleri içeren reçete 7 olarak adlandırdığı projesini açıkladı.

“SANAYİYE KARŞI DEĞİLİZ”

İYİ Partili Özcan, “Manisa’da ve OSB olan ilçelerimizde konuştuğumuz en çok konu, yoğun trafik, barınma problemi, pahalı kiralar, yetersiz sosyal donatı gibi sorunlar başta geliyor. Bu sorunların temeli sanayi alanları her gün artarken aynı ortamda konut ve ulaşımın artmaması, sonuçta şehir de nüfus artıyor ama huzur kalmıyor. Belediyeyi yöneten kesin bunu görmüyor, alternatif bulamıyorum çünkü onlar Manisa'da yaşamıyor, halkın içine çıkıp sorunlarına ortak olmuyor. Sanayi şehirler istihdam için çok önemlidir, işsizliği önlemek önemlidir. Biz sanayiye karşı değiliz ama sanayi gelişirken işçinin de sosyal hayatı gelişmelidir.” diye konuştu.

“CEFAYI MANİSA ÇEKİYOR”

İYİ Partili Özcan, “ Manisa OSB yeni yerleşim yeri olan Akgedik mahallesine dayanmış, ama Akgedik’te hâlâ Pazaryeri, kreş, park, sağlık ocağı, ulaşım gibi onlarca sorun var. Siz insanları bu kadar zor koşullarda yaşamaya mahkûm edemezsiniz. Biz diyoruz ki, Manisa’nın toprağını kirleten, suyunu kirleten, havasını kirleten, ulaşımını kilitleyen sanayi kuruluşları artık Manisa'da yaşayan işçileriniz için sizlerde elinizi taşın altına koymak için büyükşehir ile ortak projelere imza atın. Cefasını Manisalı çekiyor, vergi ve yaşantı olarak sefasını üç büyükşehir sürüyor. Sizlere doktor sözü, seçilirsem ilk iş olarak OSB ile iyi ilişkiler kurup sosyal donatı, okul, hastane, kreş, pazar yerleri, parklar, yeşil alanlar yapılmasını sağlayacağım.” dedi. Hüseyin Güntaç Fömlu

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.