İYİ PARTİLİ ÖZKAYA’DAN FİLİSTİN’E YARDIM ÇAĞRISI

SİYASET 17.11.2023 - 17:17, Güncelleme: 17.11.2023 - 17:37
 

İYİ PARTİLİ ÖZKAYA’DAN FİLİSTİN’E YARDIM ÇAĞRISI

Şehzadeler Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında, İYİ Parti Grup Başkanvekili Şenol Özkaya’nın gündem dışı konuşmasında önemli konulara değindi. İYİ Partili Özkaya, “İYİ Parti grubu olarak, maddi ve manevi Filistin halkına belediye olarak yapılacak yardımlara katılıyoruz ve gerekenin acilen yapılmasını temenni ettiğimizi dile getiriyoruz.” dedi.
İYİ Parti Grup Başkanvekili Şenol Özkaya, Şehzadeler Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında Filistin’de yaşanan katliamın son bulması için çağrıda bulundu. “BÜYÜK BİR KATLİAM OLMAKTA” İYİ Partili Özkaya, “Ülke olarak, büyük bir coşku ile Cumhuriyetimizin 100 yılını kutladığımız bu günlerde büyük sevinç ve gurur yaşıyoruz. Bize bu cennet vatanı bırakan başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz. Biz bu sevinci yaşarken, yakınımızda müslüman âleminde, Mescid-i Aksa topraklarında, orantısız güç kullanılarak çoluk çocuk demeden, kadın, kız demeden, yaşlı hasta demeden, büyük bir katliam olmakta. Susuz, gıdasız, ilaçsız, bırakılarak ölüme terk edilen müslüman halkının ıstırabını bütün dünya canlı olarak izlemektedir. İYİ Parti grubu olarak, maddi ve manevi Filistin halkına belediye olarak yapılacak yardımlara katılıyoruz ve gerekenin acilen yapılmasını temenni ettiğimizi dile getiriyoruz.” dedi.  “İLÇEMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ” İYİ Partili Özkaya, “Ayrıca hayatını kaybeden Filistin halkı için mecliste dua okunmasını istedik. 10 Kasım günü Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümünü rahmet, minnet anarak ruhu şad mekânı cennet olsun. Gösterdiği yolda yürüyeceğimize söz veriyoruz. Kasım ayının 24 'ünde hayatımızı da büyük yerleri olan, geleceğimizi şekillendiren, özveri mesleği olan çok kıymetli öğretmenlerimizin, bu özel günü kutlu olsun. Şehzadeler belediyesi olarak ilçemizde ikamet eden emekli öğretmenlerimiz için günün anlamına yakışan bir etkinlik yapılmasını meclise sunduk. İYİ Parti Grup Başkanvekili olarak mecliste son güne kadar, ilçemiz için elimizden geleni yapacağız.” diyerek sözlerine son verdi. Hüseyin Güntaç Fömlu
Şehzadeler Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında, İYİ Parti Grup Başkanvekili Şenol Özkaya’nın gündem dışı konuşmasında önemli konulara değindi. İYİ Partili Özkaya, “İYİ Parti grubu olarak, maddi ve manevi Filistin halkına belediye olarak yapılacak yardımlara katılıyoruz ve gerekenin acilen yapılmasını temenni ettiğimizi dile getiriyoruz.” dedi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Şenol Özkaya, Şehzadeler Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında Filistin’de yaşanan katliamın son bulması için çağrıda bulundu.

“BÜYÜK BİR KATLİAM OLMAKTA”

İYİ Partili Özkaya, “Ülke olarak, büyük bir coşku ile Cumhuriyetimizin 100 yılını kutladığımız bu günlerde büyük sevinç ve gurur yaşıyoruz. Bize bu cennet vatanı bırakan başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz. Biz bu sevinci yaşarken, yakınımızda müslüman âleminde, Mescid-i Aksa topraklarında, orantısız güç kullanılarak çoluk çocuk demeden, kadın, kız demeden, yaşlı hasta demeden, büyük bir katliam olmakta. Susuz, gıdasız, ilaçsız, bırakılarak ölüme terk edilen müslüman halkının ıstırabını bütün dünya canlı olarak izlemektedir. İYİ Parti grubu olarak, maddi ve manevi Filistin halkına belediye olarak yapılacak yardımlara katılıyoruz ve gerekenin acilen yapılmasını temenni ettiğimizi dile getiriyoruz.” dedi. 

“İLÇEMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

İYİ Partili Özkaya, “Ayrıca hayatını kaybeden Filistin halkı için mecliste dua okunmasını istedik. 10 Kasım günü Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümünü rahmet, minnet anarak ruhu şad mekânı cennet olsun. Gösterdiği yolda yürüyeceğimize söz veriyoruz. Kasım ayının 24 'ünde hayatımızı da büyük yerleri olan, geleceğimizi şekillendiren, özveri mesleği olan çok kıymetli öğretmenlerimizin, bu özel günü kutlu olsun. Şehzadeler belediyesi olarak ilçemizde ikamet eden emekli öğretmenlerimiz için günün anlamına yakışan bir etkinlik yapılmasını meclise sunduk. İYİ Parti Grup Başkanvekili olarak mecliste son güne kadar, ilçemiz için elimizden geleni yapacağız.” diyerek sözlerine son verdi. Hüseyin Güntaç Fömlu

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.