İYİ PARTİ’Lİ ŞENOL SUNAT: “HERKES SOSYAL GÜVENCEYE KAVUŞACAK”

ÖZEL HABER 25.04.2023 - 18:05, Güncelleme: 25.04.2023 - 18:05
 

İYİ PARTİ’Lİ ŞENOL SUNAT: “HERKES SOSYAL GÜVENCEYE KAVUŞACAK”

İYİ Parti Manisa Milletvekili Adayı Şenol Sunat, ETV mikrofonuna konuştu. Manisa’da kadın istihdamını arttırmaya yönelik projelerinin hazır olduğunu belirten Sunat, “Kayıt dışılığı ortadan kaldıracağız, herkes sosyal güvenceye kavuşacak” diye konuştu.
İstanbul Sözleşmesinin kaldırılmasına yönelik eleştirilerde de bulunan Sunat, iktidara ve HÜDA PAR’a yönelik eleştirilerde bulundu. “KADINA ÇOK DEĞER VEREN UYGULAMALARI YERİNE GETİRECEĞİZ” 28. Dönem İYİ Parti Manisa Milletvekili Adayı Şenol Sunat, “İstanbul sözleşmesi kadınlara karşı şiddetin ve ayrımcılığın ortadan kalkmasını ve devletin buna uygun şekilde kanunlar ve uygulamalar yapmasını bir sözleşmeydi. Bir gece sayın Cumhurbaşkanı tarafından hukuk uygun olmayacak şekilde kaldırıldı. Şimdi de son zamanlarda gerçekten kadını, çocuğu koruyan, şiddete karşı olan 6284 sayılı kanunun kaldırılması yönünde çalışmaların olduğunu görüyoruz. Toplumda HÜDA PAR’dan başka cemaat ve tarikatların isteği üzerine bu kanunda da değişiklikler yapılması veya kaldırılması yönünde bazı söylemlerin olduğunu ortaya koyuyoruz. İktidar olduğumuzda biz İstanbul Sözleşmesini yeniden döneceğiz. 6284 sayılı kanununda uygulamadan kaynaklı olan sıkıntıları giderecek ve kadına yönelik şiddet, taciz, tecavüz ve çocuk istismarları gibi her türlü konunun bu ülkede artık son bulmasını sağlayacağız. Kadınlarımız bizin her şeyin en iyisine laiktir.  Türkiye’de kadına çok değer veren uygulamaları yerine getireceğimizi ifade etmek istiyorum” dedi. ŞENOL SUNAT’TAN HÜDA PAR ELEŞTİRİSİ Sunat, “Cumhur İttifakı’nın ortağı olan ve milletvekili çıkaracak olan HÜDA PAR’ın verdiği beyanatlarda anayasamızın ilk 3 maddesini değiştirilmesi gerektiğini ifade eden, Türk vatandaşları kavramının anayasadan kaldırılmasını talep eden, Türk bayrağı yerine Türkiye bayrağı gibi bölücülüğe yol açan sözlerini kınıyorum. İYİ Parti varken asla böyle birşey gerçekleşmeyecek. ”diye konuştu.  “HERKES SOSYAL GÜVENCEYE KAVUŞACAK” Sunat, “Kadınlarımızın ekonomik sıkıntıları var. Kayıt dışı çalışma çok fazla. Manisa’da kadın istihdamını arttıracak çalışmalarımız, projelerimiz ve programlarımız hazır. Kayıt dışılığı ortadan kaldıracağız, herkes sosyal güvenceye kavuşacak. Özellikle tarım kesiminde çalışan kadınlarımızın sosyal güvenceleri olacak.  Geleceklerini teminat altına alacağımız sosyal güvenceleri mutlaka sağlayacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kadın erkek demeden bütün sosyal hayatlarında daha rahat yaşayacağı, sosyal huzura erişecekleri, yarından endişe duymayacak bir yapıyı gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu. Hüseyin Güntaç Fömlü
İYİ Parti Manisa Milletvekili Adayı Şenol Sunat, ETV mikrofonuna konuştu. Manisa’da kadın istihdamını arttırmaya yönelik projelerinin hazır olduğunu belirten Sunat, “Kayıt dışılığı ortadan kaldıracağız, herkes sosyal güvenceye kavuşacak” diye konuştu.

İstanbul Sözleşmesinin kaldırılmasına yönelik eleştirilerde de bulunan Sunat, iktidara ve HÜDA PAR’a yönelik eleştirilerde bulundu.

“KADINA ÇOK DEĞER VEREN UYGULAMALARI YERİNE GETİRECEĞİZ”

28. Dönem İYİ Parti Manisa Milletvekili Adayı Şenol Sunat, “İstanbul sözleşmesi kadınlara karşı şiddetin ve ayrımcılığın ortadan kalkmasını ve devletin buna uygun şekilde kanunlar ve uygulamalar yapmasını bir sözleşmeydi. Bir gece sayın Cumhurbaşkanı tarafından hukuk uygun olmayacak şekilde kaldırıldı. Şimdi de son zamanlarda gerçekten kadını, çocuğu koruyan, şiddete karşı olan 6284 sayılı kanunun kaldırılması yönünde çalışmaların olduğunu görüyoruz. Toplumda HÜDA PAR’dan başka cemaat ve tarikatların isteği üzerine bu kanunda da değişiklikler yapılması veya kaldırılması yönünde bazı söylemlerin olduğunu ortaya koyuyoruz. İktidar olduğumuzda biz İstanbul Sözleşmesini yeniden döneceğiz. 6284 sayılı kanununda uygulamadan kaynaklı olan sıkıntıları giderecek ve kadına yönelik şiddet, taciz, tecavüz ve çocuk istismarları gibi her türlü konunun bu ülkede artık son bulmasını sağlayacağız. Kadınlarımız bizin her şeyin en iyisine laiktir.  Türkiye’de kadına çok değer veren uygulamaları yerine getireceğimizi ifade etmek istiyorum” dedi.

ŞENOL SUNAT’TAN HÜDA PAR ELEŞTİRİSİ

Sunat, “Cumhur İttifakı’nın ortağı olan ve milletvekili çıkaracak olan HÜDA PAR’ın verdiği beyanatlarda anayasamızın ilk 3 maddesini değiştirilmesi gerektiğini ifade eden, Türk vatandaşları kavramının anayasadan kaldırılmasını talep eden, Türk bayrağı yerine Türkiye bayrağı gibi bölücülüğe yol açan sözlerini kınıyorum. İYİ Parti varken asla böyle birşey gerçekleşmeyecek. ”diye konuştu. 

“HERKES SOSYAL GÜVENCEYE KAVUŞACAK”

Sunat, “Kadınlarımızın ekonomik sıkıntıları var. Kayıt dışı çalışma çok fazla. Manisa’da kadın istihdamını arttıracak çalışmalarımız, projelerimiz ve programlarımız hazır. Kayıt dışılığı ortadan kaldıracağız, herkes sosyal güvenceye kavuşacak. Özellikle tarım kesiminde çalışan kadınlarımızın sosyal güvenceleri olacak.  Geleceklerini teminat altına alacağımız sosyal güvenceleri mutlaka sağlayacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kadın erkek demeden bütün sosyal hayatlarında daha rahat yaşayacağı, sosyal huzura erişecekleri, yarından endişe duymayacak bir yapıyı gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu. Hüseyin Güntaç Fömlü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.