Jandarma, çiftçileri anız yangınına karşı broşür ile uyardı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2023 - 17:36, Güncelleme: 04.09.2023 - 16:11
 

Jandarma, çiftçileri anız yangınına karşı broşür ile uyardı

Jandarma, çiftçileri anız yangınına karşı broşür ile uyardı
Kilis İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, anız yangınlarına karşı 110 çiftçiye broşür dağıtarak uyarılarda bulundu.Kilis İl Jandarma Komutanlığı tarafından anız yakmanın toprağın dengesini olumsuz yönde etkilemesi ve çevreye onarılması mümkün olmayan zararlar verdiği gerekçesiyle “Anız Yakma, Geleceğini Karartma” projesi başlatıldı. Bu çerçevede 110 vatandaş bilgilendirilerek broşür dağıtıldı. Farkındalık yaratmak maksadıyla, vatandaşların görebileceği yerlere afişler asıldı.
Jandarma, çiftçileri anız yangınına karşı broşür ile uyardı
Kilis İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, anız yangınlarına karşı 110 çiftçiye broşür dağıtarak uyarılarda bulundu.
Kilis İl Jandarma Komutanlığı tarafından anız yakmanın toprağın dengesini olumsuz yönde etkilemesi ve çevreye onarılması mümkün olmayan zararlar verdiği gerekçesiyle “Anız Yakma, Geleceğini Karartma” projesi başlatıldı. Bu çerçevede 110 vatandaş bilgilendirilerek broşür dağıtıldı. Farkındalık yaratmak maksadıyla, vatandaşların görebileceği yerlere afişler asıldı.

Kilis HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.