Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2023 - 18:12, Güncelleme: 15.11.2023 - 17:39
 

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
Kırıkkale’de uyuşturucu imalatı yapıldığı ihbarı üzerine bir eve operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, bir miktar uyuşturucu madde ve uyuşturucu yapımında kullanılan kimyasal madde ele geçirdi. Olayda gözaltına alınan 2 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapıldığı ihbarı üzerine Bahçelievler Mahallesi’nde bir ikamete operasyon düzenledi. Operasyonda L.Y. ve C.M. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 56 gram kannabinoid, 13 adet uyuşturucu hap, 150 mililitre uyuşturucu madde yapımında kullanılan kimyasal sıvı ele geçirildi. Jandarma karakolunda işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
Kırıkkale’de uyuşturucu imalatı yapıldığı ihbarı üzerine bir eve operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, bir miktar uyuşturucu madde ve uyuşturucu yapımında kullanılan kimyasal madde ele geçirdi. Olayda gözaltına alınan 2 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapıldığı ihbarı üzerine Bahçelievler Mahallesi’nde bir ikamete operasyon düzenledi. Operasyonda L.Y. ve C.M. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 56 gram kannabinoid, 13 adet uyuşturucu hap, 150 mililitre uyuşturucu madde yapımında kullanılan kimyasal sıvı ele geçirildi. Jandarma karakolunda işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kırıkkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.