Kahramanmaraş Berit Dağında kartpostallık görüntüler

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2024 - 16:13, Güncelleme: 02.03.2024 - 15:45
 

Kahramanmaraş Berit Dağında kartpostallık görüntüler

Kahramanmaraş Berit Dağında kartpostallık görüntüler
Kahramanmaraş 3 bin 50 metre yüksekliğinde Berit Dağı görenleri kendine hayran bırakıyor.Metrelerce kar kalınlığı olan Berit Dağı’nın Kahramanmaraş Ekinözü ilçesinden görünen dik yamaçlı yüzeyi kartpostallık görüntü oluşturuyor.Manzaraya hayran kalan doğa fotoğrafçıları, "Berit Dağı’nın Göksun ve Afşin tarafından fotoğraflar çektik. Dik kayalık alanının çok olduğu bir dağdır. Bu defa Ekinözü ilçesinden çekimlerini yaptık. Burası da tüm heybeti ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Muhteşem bir görüntü” dedi.
Kahramanmaraş Berit Dağında kartpostallık görüntüler
Kahramanmaraş 3 bin 50 metre yüksekliğinde Berit Dağı görenleri kendine hayran bırakıyor.
Metrelerce kar kalınlığı olan Berit Dağı’nın Kahramanmaraş Ekinözü ilçesinden görünen dik yamaçlı yüzeyi kartpostallık görüntü oluşturuyor.
Manzaraya hayran kalan doğa fotoğrafçıları, "Berit Dağı’nın Göksun ve Afşin tarafından fotoğraflar çektik. Dik kayalık alanının çok olduğu bir dağdır. Bu defa Ekinözü ilçesinden çekimlerini yaptık. Burası da tüm heybeti ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Muhteşem bir görüntü” dedi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.