KAHREDEN ÖLÜM! İNŞAATTAN DÜŞEN İŞÇİ YAŞAMINI YİTİRDİ

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2023 - 08:59, Güncelleme: 04.10.2023 - 08:59
 

KAHREDEN ÖLÜM! İNŞAATTAN DÜŞEN İŞÇİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Manisa’nın Salihli ilçesinde inşaattan düşen 59 yaşındaki işçi, olay yerinde yaşamını yitirdi.
Olay, Yeşilyurt Mahallesi’ndeki bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir apartmanın inşaatında çalışan 59 yaşındaki Haydar Yıldırım, henüz belirlenemeyen nedenle binanın 3. katından düştü. Mesai arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.  OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, Yıldırım’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen işçinin yakınları büyük üzüntü yaşadı. İnşaat işçisinin cenazesi, incelemenin ardından Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, hayatını kaybeden işçi Haydar Yıldırım’ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.                          
Manisa’nın Salihli ilçesinde inşaattan düşen 59 yaşındaki işçi, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay, Yeşilyurt Mahallesi’ndeki bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir apartmanın inşaatında çalışan 59 yaşındaki Haydar Yıldırım, henüz belirlenemeyen nedenle binanın 3. katından düştü. Mesai arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, Yıldırım’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen işçinin yakınları büyük üzüntü yaşadı. İnşaat işçisinin cenazesi, incelemenin ardından Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, hayatını kaybeden işçi Haydar Yıldırım’ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.                          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.