Kamu Başdenetçisi Uşaklılarla buluşuyor

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2024 - 17:29, Güncelleme: 14.02.2024 - 16:26
 

Kamu Başdenetçisi Uşaklılarla buluşuyor

Kamu Başdenetçisi Uşaklılarla buluşuyor
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, 16 Şubat 2024 tarihinde Uşak’ta çeşitli temaslarla bulanarak, vatandaşlarla bir araya gelecek.Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç ve Kamu Denetçilerinden oluşan KDK heyeti, “Ombudsman Halkla Buluşuyor’’ programı çerçevesinde, 16 Şubat 2024 tarihinde Uşak’ta halkla buluşacak. “Ombudsman Uşaklılarla Buluşuyor” programına Vali Dr. Turan Ergün, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katılacak.
Kamu Başdenetçisi Uşaklılarla buluşuyor
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, 16 Şubat 2024 tarihinde Uşak’ta çeşitli temaslarla bulanarak, vatandaşlarla bir araya gelecek.

Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç ve Kamu Denetçilerinden oluşan KDK heyeti, “Ombudsman Halkla Buluşuyor’’ programı çerçevesinde, 16 Şubat 2024 tarihinde Uşak’ta halkla buluşacak. “Ombudsman Uşaklılarla Buluşuyor” programına Vali Dr. Turan Ergün, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katılacak.

Uşak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.