KARADAĞ'DAN ETV-DENGE’YE ZİYARET

ÖZEL HABER 10.12.2023 - 10:17, Güncelleme: 10.12.2023 - 10:17
 

KARADAĞ'DAN ETV-DENGE’YE ZİYARET

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, ETV-Denge Gazetesi imtiyaz sahibi Erdinç Yumrukaya'yı ziyaret etti. Yapılan görüşmede ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya da yer aldı.
"KARADAĞ PROJELERİNİ PAYLAŞTI" Yumrukaya, "İYİ Parti, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Manisa'da genç arkadaşlarımıza fırsat verdi. Ahmet kardeşimiz de İYİ Parti'den Şehzadeler'i yönetmeye talip oldu. Karadağ'ın yoğun bir tempo içinde yerel seçimlere hazırlandığını görüyorum. Seçilmesi halinde Şehzadeler için hayata geçirmeyi düşündüğü projeleri de bizlerle paylaştı. Nazik ziyareti için Karadağ'a teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında da kolaylıklar ve başarılar diliyorum." dedi. "ÇÖZÜM İÇİN PROJELER ÜRETİYORUZ" İYİ Parti ailesi olarak adaylığının açıklanması sonrası mahalle mahalle gezerek vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını dinlediklerini ifade eden Karadağ, "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde başarıya ulaşmak için gece gündüz demeden sahada çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şehzadeler ilçemizin sorunlarını iyi biliyoruz ve bu sorunlara çözüm getirmek için projeler üretiyoruz. Misafirperverliğinden dolayı Yumrukaya'ya teşekkür ediyorum." diye konuştu. Musa Akar
İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, ETV-Denge Gazetesi imtiyaz sahibi Erdinç Yumrukaya'yı ziyaret etti. Yapılan görüşmede ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya da yer aldı.

"KARADAĞ PROJELERİNİ PAYLAŞTI"

Yumrukaya, "İYİ Parti, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Manisa'da genç arkadaşlarımıza fırsat verdi. Ahmet kardeşimiz de İYİ Parti'den Şehzadeler'i yönetmeye talip oldu. Karadağ'ın yoğun bir tempo içinde yerel seçimlere hazırlandığını görüyorum. Seçilmesi halinde Şehzadeler için hayata geçirmeyi düşündüğü projeleri de bizlerle paylaştı. Nazik ziyareti için Karadağ'a teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında da kolaylıklar ve başarılar diliyorum." dedi.

"ÇÖZÜM İÇİN PROJELER ÜRETİYORUZ"

İYİ Parti ailesi olarak adaylığının açıklanması sonrası mahalle mahalle gezerek vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını dinlediklerini ifade eden Karadağ, "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde başarıya ulaşmak için gece gündüz demeden sahada çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şehzadeler ilçemizin sorunlarını iyi biliyoruz ve bu sorunlara çözüm getirmek için projeler üretiyoruz. Misafirperverliğinden dolayı Yumrukaya'ya teşekkür ediyorum." diye konuştu. Musa Akar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.