Karaman’da silah operasyonu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2024 - 17:33, Güncelleme: 20.01.2024 - 16:14
 

Karaman’da silah operasyonu

Karaman’da silah operasyonu
Karaman’da polisin durdurarak arama yaptığı bir otomobilde 10 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Konya’dan Karaman’a gelen bir otomobili şüphe üzerine polis uygulama noktasında durdurdu. Araç içerisinde arama yapan ekipler, 10 adet ruhsatsız kaçak tabanca ile birlikte tabancalara ait şarjörler ele geçirdi. Ele geçirilen tabancalara el konulurken, gözaltına alınan 1 kişi hakkında 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan hakkında işlem başlatıldı.
Karaman’da silah operasyonu
Karaman’da polisin durdurarak arama yaptığı bir otomobilde 10 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Konya’dan Karaman’a gelen bir otomobili şüphe üzerine polis uygulama noktasında durdurdu. Araç içerisinde arama yapan ekipler, 10 adet ruhsatsız kaçak tabanca ile birlikte tabancalara ait şarjörler ele geçirdi. Ele geçirilen tabancalara el konulurken, gözaltına alınan 1 kişi hakkında 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan hakkında işlem başlatıldı.

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.