Kardan heykellerin açılışı bugün yapılacak

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2024 - 11:40, Güncelleme: 06.01.2024 - 10:21
 

Kardan heykellerin açılışı bugün yapılacak

Kardan heykellerin açılışı bugün yapılacak
Sarıkamış’ta donarak şehit olan 90 bin askeri temsilen yapılan kardan şehit heykellerinin bugün açılışı yapılacak.Sarıkamış Kayak Merkezi’nde yaklaşık 15 kilometre uzaklıktan 200 kamyon kar taşınarak yapılan kardan şehit askerlerin heykellerinin yapımında 9 kişi görev aldı.Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Kazım Karabekir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Muhammet Hanifi Zengin ve ekibi tarafından yapılan heykeller, bugün saat 15.00’de etkinliklere katılması beklenen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Aile ve Sosyal Hizmet Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından açılışı yapılacak.
Kardan heykellerin açılışı bugün yapılacak
Sarıkamış’ta donarak şehit olan 90 bin askeri temsilen yapılan kardan şehit heykellerinin bugün açılışı yapılacak.
Sarıkamış Kayak Merkezi’nde yaklaşık 15 kilometre uzaklıktan 200 kamyon kar taşınarak yapılan kardan şehit askerlerin heykellerinin yapımında 9 kişi görev aldı.
Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Kazım Karabekir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Muhammet Hanifi Zengin ve ekibi tarafından yapılan heykeller, bugün saat 15.00’de etkinliklere katılması beklenen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Aile ve Sosyal Hizmet Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından açılışı yapılacak.

Kars HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.