Kars pırıl pırıl oluyor

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2024 - 17:41, Güncelleme: 31.01.2024 - 16:17
 

Kars pırıl pırıl oluyor

Kars pırıl pırıl oluyor
Kars’ta “Estetik Şehir Aydınlatma ve Kavşak Düzenleme Projesi” hayata geçiyor.Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat’ın “Daha Güzel ve Yaşanabilir Bir Kars” talimatları doğrultusunda Gazi Kars’ın şehir kimliğini güçlendirmek adına hazırlanan “Estetik Şehir Aydınlatma ve Kavşak Düzenleme Projesini” ile Kars bir başka güzel olacak.Montaj çalışmalarının başladığı proje çerçevesinde kentin önemli cadde, kavşak ve Bedesten Bölgesi’nde eskimiş ve kötü görüntüye neden olan aydınlatma direkleri sökülerek yerine özel tasarım modern ve estetik görüntülü yeni aydınlatma direklerinin montajı yapılıyor.Gazi Kars’ı şehir kimliğine değer katacak proje çerçevesinde Kazımpaşa Caddesi boyunca özel tasarım modern görünümlü led aydınlatma çalışması, Atatürk Caddesi boyunca tarihi dokuya uygun özel tasarım led aydınlatma çalışması Evliya Cami ve Bedesten Bölgesinde tarihi dokuya uygun özel tasarım led aydınlatma çalışması, Havaalanı kavşağına özel tasarım kış temalı estetik kavşak aydınlatma çalışması, Mihralibey Köprülü Kavşağına Özel Tasarım Ayyıldız motifli estetik kavşak aydınlatma çalışması ve Bedesten Bölgesine özel tasarım Kars yazısı platformu yapılıyor. Proje Kazımpaşa Caddesi’nde start aldı.
Kars pırıl pırıl oluyor
Kars’ta “Estetik Şehir Aydınlatma ve Kavşak Düzenleme Projesi” hayata geçiyor.
Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat’ın “Daha Güzel ve Yaşanabilir Bir Kars” talimatları doğrultusunda Gazi Kars’ın şehir kimliğini güçlendirmek adına hazırlanan “Estetik Şehir Aydınlatma ve Kavşak Düzenleme Projesini” ile Kars bir başka güzel olacak.
Montaj çalışmalarının başladığı proje çerçevesinde kentin önemli cadde, kavşak ve Bedesten Bölgesi’nde eskimiş ve kötü görüntüye neden olan aydınlatma direkleri sökülerek yerine özel tasarım modern ve estetik görüntülü yeni aydınlatma direklerinin montajı yapılıyor.
Gazi Kars’ı şehir kimliğine değer katacak proje çerçevesinde Kazımpaşa Caddesi boyunca özel tasarım modern görünümlü led aydınlatma çalışması, Atatürk Caddesi boyunca tarihi dokuya uygun özel tasarım led aydınlatma çalışması Evliya Cami ve Bedesten Bölgesinde tarihi dokuya uygun özel tasarım led aydınlatma çalışması, Havaalanı kavşağına özel tasarım kış temalı estetik kavşak aydınlatma çalışması, Mihralibey Köprülü Kavşağına Özel Tasarım Ayyıldız motifli estetik kavşak aydınlatma çalışması ve Bedesten Bölgesine özel tasarım Kars yazısı platformu yapılıyor. Proje Kazımpaşa Caddesi’nde start aldı.

Kars HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.