Kastamonu’da korkutan orman yangını: Büyümeden söndürüldü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2024 - 17:41, Güncelleme: 16.04.2024 - 16:27
 

Kastamonu’da korkutan orman yangını: Büyümeden söndürüldü

Kastamonu’da korkutan orman yangını: Büyümeden söndürüldü
Kastamonu’nun Cide ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.Olay, Cide ilçesine bağlı Yenice Karakiraz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ormanlık alanda bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve arazöz ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve Cide Orman İşletme Müdürlüğü arazözlerinin müdahalede bulunduğu yangın büyümeden söndürüldü.
Kastamonu’da korkutan orman yangını: Büyümeden söndürüldü
Kastamonu’nun Cide ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.
Olay, Cide ilçesine bağlı Yenice Karakiraz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ormanlık alanda bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve arazöz ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve Cide Orman İşletme Müdürlüğü arazözlerinin müdahalede bulunduğu yangın büyümeden söndürüldü.

Kastamonu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.