Kayserii’de Hamas liderinin oğulları için gıyabi cenaze namazı kılındı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2024 - 16:11, Güncelleme: 12.04.2024 - 14:03
 

Kayserii’de Hamas liderinin oğulları için gıyabi cenaze namazı kılındı

Kayserii’de Hamas liderinin oğulları için gıyabi cenaze namazı kılındı
Kayseri Filistinle Dayanışma Platformu tarafından öldürülen Hamas lideri İsmail Haniye’nin oğulları ve torunları için gıyabi cenaze namazı kılındı.Bayramın 1. günü İsrail tarafından düzenlenen saldırıda; Hamas’ın siyasi lideri İsmail Haniye’nin oğulları Hazem, Amir ve Muhammed Haniye ile 4 torunu hayatını kaybetmişti. Kayseri Filistinle Dayanışma Platformu tarafından Haniye’nin oğulları başta olmak üzere saldırılarda hayatını kaybeden tüm Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı. Hunat Cami’nde Cuma namazı sonrasında kılınan namazın ardından Filistin için dua edildi.Yapılan dualarla birlikte İsrail’i protesto eden kalabalık, daha sonra olaysız şekilde dağıldı.
Kayserii’de Hamas liderinin oğulları için gıyabi cenaze namazı kılındı
Kayseri Filistinle Dayanışma Platformu tarafından öldürülen Hamas lideri İsmail Haniye’nin oğulları ve torunları için gıyabi cenaze namazı kılındı.
Bayramın 1. günü İsrail tarafından düzenlenen saldırıda; Hamas’ın siyasi lideri İsmail Haniye’nin oğulları Hazem, Amir ve Muhammed Haniye ile 4 torunu hayatını kaybetmişti. Kayseri Filistinle Dayanışma Platformu tarafından Haniye’nin oğulları başta olmak üzere saldırılarda hayatını kaybeden tüm Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı. Hunat Cami’nde Cuma namazı sonrasında kılınan namazın ardından Filistin için dua edildi.
Yapılan dualarla birlikte İsrail’i protesto eden kalabalık, daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.