KAZAKİSTAN BAŞKONSOLOSU AMANKUL’DAN VALİ ÜNLÜ’YE ZİYARET

GENEL 24.01.2024 - 14:41, Güncelleme: 24.01.2024 - 14:41
 

KAZAKİSTAN BAŞKONSOLOSU AMANKUL’DAN VALİ ÜNLÜ’YE ZİYARET

Bir dizi resmi ziyaret programı kapsamında Manisa’ya gelen Kazakistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Nuriddin Amankul ve beraberindeki heyet Vali Enver Ünlü’ye ziyarette bulundu.
Valilik Şeref Defterini imzalayan Başkonsolos Amankul daha sonra Vali Enver Ünlü ile Manisa’daki ticaret, eğitim, kültür konuları ve iki ülke arasındaki kültürel konulara dair bir süre sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundu. VALİ ÜNLÜ’YE TEŞEKKÜR  Kazakistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Nuriddin Amankul, iki ülke arasındaki dostluğa vurgu yaparak, diplomatik ilişkilerin sıcaklığını ve ülkeler arası bağların güçlü olmasının önemine değinerek misafirperverliğinden dolayı Vali Ünlü’ye teşekkür etti. Vali Ünlü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kazakistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Nuriddin Amankul’a Manisa’ya özgü ürünler hediye etti. (İHA)
Bir dizi resmi ziyaret programı kapsamında Manisa’ya gelen Kazakistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Nuriddin Amankul ve beraberindeki heyet Vali Enver Ünlü’ye ziyarette bulundu.

Valilik Şeref Defterini imzalayan Başkonsolos Amankul daha sonra Vali Enver Ünlü ile Manisa’daki ticaret, eğitim, kültür konuları ve iki ülke arasındaki kültürel konulara dair bir süre sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundu.

VALİ ÜNLÜ’YE TEŞEKKÜR 

Kazakistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Nuriddin Amankul, iki ülke arasındaki dostluğa vurgu yaparak, diplomatik ilişkilerin sıcaklığını ve ülkeler arası bağların güçlü olmasının önemine değinerek misafirperverliğinden dolayı Vali Ünlü’ye teşekkür etti. Vali Ünlü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kazakistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Nuriddin Amankul’a Manisa’ya özgü ürünler hediye etti. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.