Kilis’te 105 litre kaçak alkol ele geçirildi: 2 gözaltı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2023 - 16:35, Güncelleme: 18.10.2023 - 15:42
 

Kilis’te 105 litre kaçak alkol ele geçirildi: 2 gözaltı

Kilis’te 105 litre kaçak alkol ele geçirildi: 2 gözaltı
Kilis’te 105 litre kaçak alkol ile alkol yapımında kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirildi. Operasyon sonucu 2 kişi gözaltına alındı.Kilis İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İslambey Mahallesi’nde M.İ.B ve H.B isimli şahısların iş yeri ve eklentilerine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda 105 litre kaçak alkol ile alkol yapımında kullanılan aroma ve muhtelif malzemeler ele geçirildi.Şüpheli 2 şahıs gözaltına alındı.
Kilis’te 105 litre kaçak alkol ele geçirildi: 2 gözaltı
Kilis’te 105 litre kaçak alkol ile alkol yapımında kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirildi. Operasyon sonucu 2 kişi gözaltına alındı.
Kilis İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İslambey Mahallesi’nde M.İ.B ve H.B isimli şahısların iş yeri ve eklentilerine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda 105 litre kaçak alkol ile alkol yapımında kullanılan aroma ve muhtelif malzemeler ele geçirildi.
Şüpheli 2 şahıs gözaltına alındı.

Kilis HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.