Kırıkkaleli kadınlar, Filistin’e destek için oturma eylemi yaptı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2023 - 16:57, Güncelleme: 31.10.2023 - 15:49
 

Kırıkkaleli kadınlar, Filistin’e destek için oturma eylemi yaptı

Kırıkkaleli kadınlar, Filistin’e destek için oturma eylemi yaptı
Kırıkkale’de bir grup kadın, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını protesto etmek maksadıyla oturma eylemi düzenledi.Kırıkkale’de bir grup kadın, Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya geldi. Türkiye ve Filistin bayrakları taşıyan kadınlar, İsrail’e tepki gösterdi. Oturma eylemine katılan Türkan Akkaman, millet olarak üzerlerine düşeni yapmaya gayret ettiklerini söyledi.Soykırımın yaşandığını ifade eden Akkaman, "Orada bir soykırım oluyor. İsrail’in, Filistin’de küçücük çocuklarla soykırım yaptığını anlatan Akkaman, "Bu soykırım, yıllardır yapılan bir soykırım. Artık buna devletin, devlet büyüklerinin ve İslam aleminin ’dur’ demesi lazım. Biz bir tane İsrail ürünü almazsak ’Ne olur?’ demeyelim. Bugün hak ve batılın savaşı" diye konuştu.Raciye Ünal ise "Ben buradan milletimize sesleniyorum; diyorum ki, isterse bedava versinler İsrail malını almayın. İsrail malını almayalım, Filistin özgürlüğüne kavuşsun" ifadesini kullandı.
Kırıkkaleli kadınlar, Filistin’e destek için oturma eylemi yaptı
Kırıkkale’de bir grup kadın, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını protesto etmek maksadıyla oturma eylemi düzenledi.
Kırıkkale’de bir grup kadın, Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya geldi. Türkiye ve Filistin bayrakları taşıyan kadınlar, İsrail’e tepki gösterdi. Oturma eylemine katılan Türkan Akkaman, millet olarak üzerlerine düşeni yapmaya gayret ettiklerini söyledi.
Soykırımın yaşandığını ifade eden Akkaman, "Orada bir soykırım oluyor. İsrail’in, Filistin’de küçücük çocuklarla soykırım yaptığını anlatan Akkaman, "Bu soykırım, yıllardır yapılan bir soykırım. Artık buna devletin, devlet büyüklerinin ve İslam aleminin ’dur’ demesi lazım. Biz bir tane İsrail ürünü almazsak ’Ne olur?’ demeyelim. Bugün hak ve batılın savaşı" diye konuştu.
Raciye Ünal ise "Ben buradan milletimize sesleniyorum; diyorum ki, isterse bedava versinler İsrail malını almayın. İsrail malını almayalım, Filistin özgürlüğüne kavuşsun" ifadesini kullandı.

Kırıkkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.