Kontrolden çıkan ambulans devrildi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2024 - 20:07, Güncelleme: 10.03.2024 - 18:36
 

Kontrolden çıkan ambulans devrildi

Kontrolden çıkan ambulans devrildi
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı yoldan çıkan ambulans devrildi. Kaza maddi hasarla atlatıldı.Edinilen bilgilere olay, akşam saatlerinde Yüksekova-Şemdinli kara yolunda meydana geldi. Bir hasta için yola çıkan ambulans, yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Şans eseri ekipler kazayı yara almadan atlattı.Olay yerine giden vinç ile ambulans kaldırılırken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Kontrolden çıkan ambulans devrildi
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı yoldan çıkan ambulans devrildi. Kaza maddi hasarla atlatıldı.
Edinilen bilgilere olay, akşam saatlerinde Yüksekova-Şemdinli kara yolunda meydana geldi. Bir hasta için yola çıkan ambulans, yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Şans eseri ekipler kazayı yara almadan atlattı.
Olay yerine giden vinç ile ambulans kaldırılırken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.