KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL KULA'DA KANALA DÜŞTÜ: 4 KİŞİ YARALANDI

ASAYİŞ 21.10.2023 - 15:37, Güncelleme: 21.10.2023 - 15:37
 

KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL KULA'DA KANALA DÜŞTÜ: 4 KİŞİ YARALANDI

Manisa'nın Kula ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil sulama kanalına düştü, 4 kişilik aile yaralandı. Yaralıların sağlık durumları iyi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaza, İzmir-Ankara D300 karayolu Kovukdere mevkiinde gerçekleşti. Uşak'tan İzmir istikametine seyir halinde olan Recep E. yönetimindeki Tofaş marka otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybederek karayolunda savruldu. Otomobil, yolun sağ tarafında bulunan sulama kanalına düşerek durabildi. Kazada araç sürücüsü Recep E. ile araçta yolcu olarak bulunan eşi Hatice E., çiftin kızı Hatice Nisa E. ve oğlu Murat E. yaralandı. KULA'DA OTOMOBİLİN SULAMA KANALINA DÜŞTÜ Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Yaralı aile üyeleri ambulanslarla Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Şans eseri, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. YARALANAN AİLE, SAĞLIK DURUMLARI İYİ Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kontrolden çıkan otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu yaşanan bu olay, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. İHA
Manisa'nın Kula ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil sulama kanalına düştü, 4 kişilik aile yaralandı. Yaralıların sağlık durumları iyi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza, İzmir-Ankara D300 karayolu Kovukdere mevkiinde gerçekleşti. Uşak'tan İzmir istikametine seyir halinde olan Recep E. yönetimindeki Tofaş marka otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybederek karayolunda savruldu. Otomobil, yolun sağ tarafında bulunan sulama kanalına düşerek durabildi. Kazada araç sürücüsü Recep E. ile araçta yolcu olarak bulunan eşi Hatice E., çiftin kızı Hatice Nisa E. ve oğlu Murat E. yaralandı.

KULA'DA OTOMOBİLİN SULAMA KANALINA DÜŞTÜ

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Yaralı aile üyeleri ambulanslarla Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Şans eseri, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

YARALANAN AİLE, SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kontrolden çıkan otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu yaşanan bu olay, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. İHA

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.