MAKAM ODASINDAKİ EŞYALAR AK PARTİLİ İSME VERİLMEDİ

SİYASET 03.05.2024 - 19:35, Güncelleme: 03.05.2024 - 22:27
 

MAKAM ODASINDAKİ EŞYALAR AK PARTİLİ İSME VERİLMEDİ

Eski Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin isteğiyle kendisinin olduğunu eşyaları almak için Yunusemre Belediyesi'ne gelen AK Parti Yunusemre İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düden, eşyaları alamadan geri döndü.
Yunusemre Belediyesi; seçim gecesi kesilen faturalar, lüks makam odası ve benzeri nedenlerle Türkiye’nin gündeminde kalmaya devam ediyor. RESMİ BELGELER İSTENDİ Son olarak kendisine ait olduğunu iddia ettiği eşyaları almak için belediyeye kamyon göndereceğini söyleyen eski başkan AK Partili Mehmet Çerçi’nin isteğiyle AK Parti Yunusemre İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düden, belediyeye geldi ancak burada kendisinden Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kuyumcu, Haydar İzci ve Özge Arslan tarafından resmi belge istendi. "BAŞVURULARI YAPIN SONRA GELİN" "Elçiye zeval olmaz" diyen AK Partili Düden’e Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kuyumcu, olayın hukuksal boyuta taşınması gerektiğini vurgulayarak, "Başvuruları yapın, belgeyi sunun ondan sonra gelin. Kamuoyunu kendi aranızda oluşturun başkasıyla değil." ifadelerini kullandı. Haber Merkezi     
Eski Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin isteğiyle kendisinin olduğunu eşyaları almak için Yunusemre Belediyesi'ne gelen AK Parti Yunusemre İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düden, eşyaları alamadan geri döndü.

Yunusemre Belediyesi; seçim gecesi kesilen faturalar, lüks makam odası ve benzeri nedenlerle Türkiye’nin gündeminde kalmaya devam ediyor.

RESMİ BELGELER İSTENDİ

Son olarak kendisine ait olduğunu iddia ettiği eşyaları almak için belediyeye kamyon göndereceğini söyleyen eski başkan AK Partili Mehmet Çerçi’nin isteğiyle AK Parti Yunusemre İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düden, belediyeye geldi ancak burada kendisinden Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kuyumcu, Haydar İzci ve Özge Arslan tarafından resmi belge istendi.

"BAŞVURULARI YAPIN SONRA GELİN"

"Elçiye zeval olmaz" diyen AK Partili Düden’e Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kuyumcu, olayın hukuksal boyuta taşınması gerektiğini vurgulayarak, "Başvuruları yapın, belgeyi sunun ondan sonra gelin. Kamuoyunu kendi aranızda oluşturun başkasıyla değil." ifadelerini kullandı. Haber Merkezi 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.