MANDALİN’İN MİNİKLERİNDEN COŞKULU MEZUNİYET TÖRENİ

ÖZEL HABER 22.06.2023 - 17:49, Güncelleme: 22.06.2023 - 17:49
 

MANDALİN’İN MİNİKLERİNDEN COŞKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Özel Mandalin Anaokulu’nda mezuniyet heyecanı yaşandı. Okulun bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde 2022–2023 döneminin minikleri mezuniyet kıyafetlerini giyerek kep fırlattı. Eğlence dolu törende minikler unutamayacakları bir gün yaşadı.
Öğrenci velilerinin de katıldığı programda miniklerin müzik ritmiyle yaptıkları gösteriler katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Müzik öğretmenleri eşliğinde dönem boyunca öğrendikleri eğlenceli etkinlikleri sergileyen minikler günün sonunda mezuniyet pastasını keserek hatıra fotoğrafları çektirdi. “BÜYÜK BİR AİLE OLDUK” Törende düşüncelerini paylaşan Özel Mandalin Anaokulu Müdürü Seda Özbeyli, “Birçok ailemizle 3 yıldır beraberiz, sonradan aramıza katılan ailelerle birlikte çok büyük bir aile olduk. Okulumuz 2020’de pandeminin başladığı döneminde açıldı. Bu ekibimizle birlikte 3 yılı beraber geçirdik.” açıklamasında bulundu.  “COŞKUN VE YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR EDİYORUM” Özbeyli, “Ben öncelikle böyle zorlu bir dönemde bu eğitim yuvasının kurulmasına, böyle güzel bir ekibin bir çatı altında toplanıp bir aile gibi olmasına vesile oldukları için kurucularımız Yaşar Coşkun ve Erdinç Yumrukaya’ya teşekkür ediyorum. Mandalin Anaokulu olarak çocuklarımızı Atatürk’ün izinde yenilikçi, sorgulayan, araştıran, merak eden, merhametli, kendi düşüncelerini ifade eden sevgi dolu bireyler olarak, iyi birer insan olarak yetiştirmeye gayret ettik. Yolları açık olsun.” diye konuştu. MUSA AKAR
Özel Mandalin Anaokulu’nda mezuniyet heyecanı yaşandı. Okulun bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde 2022–2023 döneminin minikleri mezuniyet kıyafetlerini giyerek kep fırlattı. Eğlence dolu törende minikler unutamayacakları bir gün yaşadı.

Öğrenci velilerinin de katıldığı programda miniklerin müzik ritmiyle yaptıkları gösteriler katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Müzik öğretmenleri eşliğinde dönem boyunca öğrendikleri eğlenceli etkinlikleri sergileyen minikler günün sonunda mezuniyet pastasını keserek hatıra fotoğrafları çektirdi.

“BÜYÜK BİR AİLE OLDUK”

Törende düşüncelerini paylaşan Anaokulu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Mandalin Anaokulu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Özel Anaokulu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Mandalin Anaokulu Müdürü Seda Özbeyli, “Birçok ailemizle 3 yıldır beraberiz, sonradan aramıza katılan ailelerle birlikte çok büyük bir aile olduk. Okulumuz 2020’de pandeminin başladığı döneminde açıldı. Bu ekibimizle birlikte 3 yılı beraber geçirdik.” açıklamasında bulundu. 

“COŞKUN VE YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Özbeyli, “Ben öncelikle böyle zorlu bir dönemde bu eğitim yuvasının kurulmasına, böyle güzel bir ekibin bir çatı altında toplanıp bir aile gibi olmasına vesile oldukları için kurucularımız Yaşar Coşkun ve Erdinç Yumrukaya’ya teşekkür ediyorum. Anaokulu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Mandalin Anaokulu olarak çocuklarımızı Atatürk’ün izinde yenilikçi, sorgulayan, araştıran, merak eden, merhametli, kendi düşüncelerini ifade eden sevgi dolu bireyler olarak, iyi birer insan olarak yetiştirmeye gayret ettik. Yolları açık olsun.” diye konuştu. MUSA AKAR

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.