MANİSA FİLİSTİN’E DESTEK İÇİN TOPLANIYOR

GENEL 23.02.2024 - 11:46, Güncelleme: 23.02.2024 - 11:56
 

MANİSA FİLİSTİN’E DESTEK İÇİN TOPLANIYOR

Manisa’da HAK-İŞ tarafından ‘Filistin’e özgürlük için Manisa buluşması’ düzenlenecek. Bugün saat 17:00’de Millet Çarşısı’nda düzenlenecek olan etkinlikte Filistin’e destek mesajları verilecek.
Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısı Konferans Salonun da bu akşam saat 17.00’de Filistin Halkının yaşadığı zulme dikkat çekmek için HAK-İŞ etkinlik düzenleyecek. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan düzenlenecek etkinliğe tüm Manisa halkını davet etti. “FİLİSTİN’E ÖZGÜRLÜK İÇİN MANİSA BULUŞMASI” Filistin halkının yaşadığı zulme dikkat çekmek için düzenlenecek etkinliğe tüm Manisa halkını davet eden HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan etkinliğe Tüm Manisalıları davet etti. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, “Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in de katılımcıları arasında olduğu, Filistin’e Destek Platformu tarafından Manisa’da ‘Filistin’e Özgürlük İçin Manisa Buluşması’ gerçekleştirilecek. Filistinli Zaher Elbek ve Sanatçı Hacı Ali Konuk başta olmak üzere il protokolünün yoğun katılımıyla gerçekleşecek olan program Kuran tilaveti ile başlayacak ve konuşmaların ardından dualarla sona erecek” dedi. Haber Merkezi
Manisa’da HAK-İŞ tarafından ‘Filistin’e özgürlük için Manisa buluşması’ düzenlenecek. Bugün saat 17:00’de Millet Çarşısı’nda düzenlenecek olan etkinlikte Filistin’e destek mesajları verilecek.

Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısı Konferans Salonun da bu akşam saat 17.00’de Filistin Halkının yaşadığı zulme dikkat çekmek için HAK-İŞ etkinlik düzenleyecek. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan düzenlenecek etkinliğe tüm Manisa halkını davet etti.

“FİLİSTİN’E ÖZGÜRLÜK İÇİN MANİSA BULUŞMASI”

Filistin halkının yaşadığı zulme dikkat çekmek için düzenlenecek etkinliğe tüm Manisa halkını davet eden HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan etkinliğe Tüm Manisalıları davet etti. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, “Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in de katılımcıları arasında olduğu, Filistin’e Destek Platformu tarafından Manisa’da ‘Filistin’e Özgürlük İçin Manisa Buluşması’ gerçekleştirilecek. Filistinli Zaher Elbek ve Sanatçı Hacı Ali Konuk başta olmak üzere il protokolünün yoğun katılımıyla gerçekleşecek olan program Kuran tilaveti ile başlayacak ve konuşmaların ardından dualarla sona erecek” dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.