MANİSA FK, EYÜPSPOR MAÇININ BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

SPOR 10.04.2024 - 12:42, Güncelleme: 10.04.2024 - 12:42
 

MANİSA FK, EYÜPSPOR MAÇININ BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında konuk edeceği Eyüpspor maçının biletleri satışa sunuldu.
Trendyol 1. Lig 30. hafta mücadelesinde Manisa Futbol Kulübü, 12 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda Eyüpspor’u konuk edecek. Karşılaşmanın biletleri www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması üzerinden satışa çıktı. BİLET FİYATLARI ŞÖYLE;  Mücadeleyi tribünden takip etmek isteyen taraftarlar, www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması ile biletlerini kolaylıkla temin edebilecek.  Kapalı Alt Tribün: 40 TL,  Misafir Tribünü: 50 TL. Haber Merkezi
Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında konuk edeceği Eyüpspor maçının biletleri satışa sunuldu.

Trendyol 1. Lig 30. hafta mücadelesinde Manisa Futbol Kulübü, 12 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda Eyüpspor’u konuk edecek. Karşılaşmanın biletleri www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması üzerinden satışa çıktı.

BİLET FİYATLARI ŞÖYLE; 

Mücadeleyi tribünden takip etmek isteyen taraftarlar, www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması ile biletlerini kolaylıkla temin edebilecek.  Kapalı Alt Tribün: 40 TL,  Misafir Tribünü: 50 TL. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.