MANİSA FK’DAN BİR TRANSFER DAHA!

SPOR 16.01.2024 - 17:07, Güncelleme: 16.01.2024 - 17:07
 

MANİSA FK’DAN BİR TRANSFER DAHA!

Manisa Futbol Kulübü genç savunma oyuncusu Bartu Göçmen’i kadrosuna kattı. İmza töreninde konuşan Bartu, “Manisa Futbol Kulübü forması giyeceğim için heyecanlıyım” dedi.
Manisa Futbol Kulübü, 21 yaşındaki genç savunma oyuncusu Bartu Göçmen ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. “EN ÜST DÜZEYDE KATKI VERMEK İSTİYORUM” İmza törenine Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Bartu, “Manisa Futbol Kulübü forması giyeceğim için heyecanlıyım. Her genç oyuncu gibi ben de burada çok çalışarak ve gelişerek Takımıma en üst düzeyde katkı vermek istiyorum” dedi. “BARTU, BURADA GELİŞİM GÖSTEREREK DAHA ÜST SEVİYELERE ÇIKACAKTIR” Bartu Göçmen’in genç ve gelecek vadeden bir isim olduğunu vurgulayan Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan, “Bartu, yetenekli ve geleceği olan bir oyuncu. Burada gelişim göstererek daha üst seviyelere çıkacaktır. Takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Hem kendisi hem de kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum ” diye konuştu. YENİ TRANSFER BARTU GÖÇMEN KİMDİR? Manisa Futbol Kulübünün yeni transferi Bartu Göçmen, 1 Ocak 2003 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Futbola Eskişehirspor altyapısında başlayan ve burada profesyonel kariyerine imza atan Bartu, 2023-2024 sezonunda HES İlaç Afyonspor’a transfer oldu. 2023-24 sezonunun ilk yarısında HES İlaç Afyonspor formasıyla dikkat çekici bir performansa imza atan genç savunmacı 17 resmi maça çıktı ve 1 gol kaydetti. Haber Merkezi
Manisa Futbol Kulübü genç savunma oyuncusu Bartu Göçmen’i kadrosuna kattı. İmza töreninde konuşan Bartu, “Manisa Futbol Kulübü forması giyeceğim için heyecanlıyım” dedi.

Manisa Futbol Kulübü, 21 yaşındaki genç savunma oyuncusu Bartu Göçmen ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

“EN ÜST DÜZEYDE KATKI VERMEK İSTİYORUM”

İmza törenine Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Bartu, “Manisa Futbol Kulübü forması giyeceğim için heyecanlıyım. Her genç oyuncu gibi ben de burada çok çalışarak ve gelişerek Takımıma en üst düzeyde katkı vermek istiyorum” dedi.

“BARTU, BURADA GELİŞİM GÖSTEREREK DAHA ÜST SEVİYELERE ÇIKACAKTIR”

Bartu Göçmen’in genç ve gelecek vadeden bir isim olduğunu vurgulayan Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan, “Bartu, yetenekli ve geleceği olan bir oyuncu. Burada gelişim göstererek daha üst seviyelere çıkacaktır. Takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Hem kendisi hem de kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum ” diye konuştu.

YENİ TRANSFER BARTU GÖÇMEN KİMDİR?

Manisa Futbol Kulübünün yeni transferi Bartu Göçmen, 1 Ocak 2003 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Futbola Eskişehirspor altyapısında başlayan ve burada profesyonel kariyerine imza atan Bartu, 2023-2024 sezonunda HES İlaç Afyonspor’a transfer oldu. 2023-24 sezonunun ilk yarısında HES İlaç Afyonspor formasıyla dikkat çekici bir performansa imza atan genç savunmacı 17 resmi maça çıktı ve 1 gol kaydetti. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.