MANİSA TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ’DEN DEPREM BÖLGESİNDE

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2023 - 17:12, Güncelleme: 02.03.2023 - 17:12
 

MANİSA TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ’DEN DEPREM BÖLGESİNDE

ETV Program Sunucusu ve Spiker Belgin Koçak ile Halkla İlişkiler Müdürü Yasemin Kurtaç, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk’ü ziyaret etti. İl Müdürü Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.
Kahramanmaraş’ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremlerde 45 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. 108 bin 68 kişi yaralanırken. 6 bin 444 binanın da yıkıldığı belirtildi. Deprem bölgesinden ise yaklaşık 2 milyon vatandaşın göç başvurusunda bulunduğu bildirildi. ÖZTÜRK DEPREM BÖLGESİNDE Manisa Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, depremin ilk saatinden itibaren hem Manisa'da hem de deprem bölgesinde önemli rol oynadı. Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, depremin merkez üssü Elbistan'a giderek depremzede vatandaşlara destek ve yardımcı oldu. DEPREM BÖLGESİNE YEM DESTEĞİ Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün koordinasyonunda, deprem afetinden etkilenen yetiştiriciler için hayvan yemi yardımları Manisa ve İlçelerinden devam etti. İl genelinde faaliyet gösteren yem işletmelerinin ve üreticilerin katkısıyla deprem bölgesine yem sevkiyatları gerçekleştirildi. Öztürk, depremden etkilenen çiftçilerin ve yetiştiricilerin her daim yanında olduklarını dile getirdi. SUCUK VE KAVURMALAR DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLDİ Manisalı yetiştiricilerin yaptıkları hayvan yardımları, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün koordinasyonunda kavurma ve sucuğa dönüştürüldü. Kavurma ve sucuklar Kahramanmaraş merkez ve köylerindeki afetten etkilenen vatandaşlara gönderildi. HAYVAN SAĞLIĞI EKİPLERİ ELBİSTAN’DA Deprem bölgesine giden İl Müdürü Metin Öztürk ve beraberindeki ekip yetiştiricilere hayvan sağlığı çalışmalarında destek verdi. İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği Şube Müdürü Ali Gök ve görevli veteriner hekimler bulaşıcı hastalıklarla mücadele etmek ve hayvanların sağlık taraması için afet bölgesinde çalışmalarına devam etti. DEPREMZEDE ÇOCUKLARA MORAL AŞILANDI Manisa'daki Müdürlüklerdeki gönüllü personellerden oluşan ekipler, Kahramanmaraş’ta çocuklarımızı mutlu edecek etkinlikler düzenledi. Çocuklarımıza İl Müdürlüğünce hazırlanan Gıda Kahramanları İş Başında Aktivite Kitabı dağıtımı yapıldı. DEPREMZEDELERE YEMEK DAĞITIMINDA DESTEK Elbistan bölgesinde görevli olarak bulunan Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk ve Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Ali Gök, Gölmarmara halkı tarafından açılan afet çadırında Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz ile birlikte depremzede vatandaşlarımıza yemek dağıtımında bulundu.
ETV Program Sunucusu ve Spiker Belgin Koçak ile Halkla İlişkiler Müdürü Yasemin Kurtaç, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk’ü ziyaret etti. İl Müdürü Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

Kahramanmaraş’ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremlerde 45 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. 108 bin 68 kişi yaralanırken. 6 bin 444 binanın da yıkıldığı belirtildi. Deprem bölgesinden ise yaklaşık 2 milyon vatandaşın göç başvurusunda bulunduğu bildirildi.

ÖZTÜRK DEPREM BÖLGESİNDE

Manisa Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, depremin ilk saatinden itibaren hem Manisa'da hem de deprem bölgesinde önemli rol oynadı. Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, depremin merkez üssü Elbistan'a giderek depremzede vatandaşlara destek ve yardımcı oldu.

DEPREM BÖLGESİNE YEM DESTEĞİ

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün koordinasyonunda, deprem afetinden etkilenen yetiştiriciler için hayvan yemi yardımları Manisa ve İlçelerinden devam etti. İl genelinde faaliyet gösteren yem işletmelerinin ve üreticilerin katkısıyla deprem bölgesine yem sevkiyatları gerçekleştirildi. Öztürk, depremden etkilenen çiftçilerin ve yetiştiricilerin her daim yanında olduklarını dile getirdi.

SUCUK VE KAVURMALAR DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLDİ

Manisalı yetiştiricilerin yaptıkları hayvan yardımları, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün koordinasyonunda kavurma ve sucuğa dönüştürüldü. Kavurma ve sucuklar Kahramanmaraş merkez ve köylerindeki afetten etkilenen vatandaşlara gönderildi.

HAYVAN SAĞLIĞI EKİPLERİ ELBİSTAN’DA

Deprem bölgesine giden İl Müdürü Metin Öztürk ve beraberindeki ekip yetiştiricilere hayvan sağlığı çalışmalarında destek verdi. İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği Şube Müdürü Ali Gök ve görevli veteriner hekimler bulaşıcı hastalıklarla mücadele etmek ve hayvanların sağlık taraması için afet bölgesinde çalışmalarına devam etti.

DEPREMZEDE ÇOCUKLARA MORAL AŞILANDI

Manisa'daki Müdürlüklerdeki gönüllü personellerden oluşan ekipler, Kahramanmaraş’ta çocuklarımızı mutlu edecek etkinlikler düzenledi. Çocuklarımıza İl Müdürlüğünce hazırlanan Gıda Kahramanları İş Başında Aktivite Kitabı dağıtımı yapıldı.

DEPREMZEDELERE YEMEK DAĞITIMINDA DESTEK

Elbistan bölgesinde görevli olarak bulunan Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk ve Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Ali Gök, Gölmarmara halkı tarafından açılan afet çadırında Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz ile birlikte depremzede vatandaşlarımıza yemek dağıtımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.