MANİSA’DA ENGELSİZ YAŞAM İÇİN DESTEK ÇAĞRISI

ÖZEL HABER 26.02.2024 - 16:08, Güncelleme: 26.02.2024 - 16:08
 

MANİSA’DA ENGELSİZ YAŞAM İÇİN DESTEK ÇAĞRISI

Manisa’da engellilerin sporun içinde daha fazla yer alması amacıyla Şehzadeler Ampute Spor Kulübü, futboldan basketbola birçok branşta hizmet vermeye devam ediyor. Ancak artan maliyetler ve ekonomik koşullar kulübü zorluyor. ETV’ye özel açıklamalarda bulunan Şehzadeler Amputespor Kulübü Başkanı Kasım Demir, Manisalı belediye başkanlarına ve iş insanlarına seslenerek destek çağrısında bulundu.
Şehzadeler Ampute Spor Kulübü Başkanı Kasım Demir, ETV’ye özel açıklamalarda bulundu. Engelli vatandaşların evlere hapsolmaması gerektiğini dile getiren Demir, hayata spor ile bağlanabileceklerini ifade etti. “ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ EVLERE HAPSOLMASIN İSTEDİK” Şehzadeler Amputespor Kulübü Başkanı Kasım Demir, “Manisa’da yaklaşık 86 bin engelli nüfusu var. Engelli kardeşlerimiz evlere hapsolmasın ve hayata spor ile bağlayalım istedik. Kulübümüzün 8 branşı var bunlar; futbol, basketbol, tenis, yüzme, halter, bilek güreşi, atıcılık… Farklı branşlarla Manisa’mıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Önemli olan şanlı Türk bayrağımızı dünyamızın çeşitli ülkelerinde dalgalandırmak. İnanmak başarmanın yarısıdır, bizde inandık ve inanarak bu yola çıktık. İnşallah daha güzel projelerle Manisalıların karşısına çıkacağız.” dedi. BAŞKAN DEMİR’DEN DESTEK ÇAĞRISI Demir, “Havai fişekler patlatılıp festivaller yapılıyor. Bu tür yerlere harcama yapacaklarına sosyal sorumluluk projesi olarak kulüplere destekler sağlansa bizler de daha çok başarılar elde ederiz.  Manisa’mızda büyük ve seçkin firmalar var. Bu tür firmalar kulübümüze gelip sponsor olsalar bizim için çok iyi olur. Bu bir yardım değil karşılıklı… Ayrıca bu tür desteklere vergiden de indirim yapılıyor.” İfadelerini kullandı. “BİZİM PENCEREMİZİN MANZARASI GÜZEL” Demir, “Ampute olan kardeşlerimiz hayata küsmesinler. Kulübümüze gelsinler. Biz onlara hayatı tanıtırız, hayata bizim penceremizden baksınlar. Bizim penceremizin manzarası güzel. Sadece futbol değil farklı branşlarda da spor yapabilirler.” şeklinde konuştu. “HAYATA SPORLA BAĞLANMALARI İÇİN ÇOK GÜZEL BİR PROJE” Şehzadeler Amputespor Kulübü Başkanvekili Sedat Acar, “Toplumda farkındalık yaratmak için Amputespor Kulübü’nü kurduk. Devlet büyüklerimizden ve Manisa’daki seçkin fabrika sahiplerimizden destek istiyoruz. Bu engelli vatandaşlarımızın hayata sporla bağlanmaları için çok güzel bir proje.” dedi. “ARTIK ENGELLİ ADINI KALDIRMAK İSTİYORUZ.” Şehzadeler Ampute Futbol Kulübü Yöneticisi Gül Doğan, “Biz yeni bir yola çıktık. Artık engelli adını kaldırmak istiyoruz. Çocuklara evde hayat değil dışarıda bir hayat olduğunu göstermek istiyoruz. Çocuklar ne kadar sporla uğraşırsa hayatları bir o kadar güzelleşiyor, kendilerini ruhen ve psikolojik olarak daha güçlü hissediyorlar. Biz bu oluşumu sağlarken bir nokta da maddiyat ve destek gerekiyor. Bunun için belediyelerimizden ve iş insanlarımızdan destek bekliyoruz.  Bizi görürlere çok seviniriz. Çocukların hayatına dokunmak kadar güzel bir şey olduğunu düşünmüyorum. Onlara katkı sağlayınca her şey çok güzelleşiyor. Sadece maddi olarak değil vatandaşlarımız maçlarımız izlemeye gelirlere de çok seviniriz.  Çocuklarımızı daha çok nasıl dışarıya çıkarabiliriz diye etkinlikler yapmak istiyoruz.” diye konuştu. Hüseyin Güntaç Fömlu
Manisa’da engellilerin sporun içinde daha fazla yer alması amacıyla Şehzadeler Ampute Spor Kulübü, futboldan basketbola birçok branşta hizmet vermeye devam ediyor. Ancak artan maliyetler ve ekonomik koşullar kulübü zorluyor. ETV’ye özel açıklamalarda bulunan Şehzadeler Amputespor Kulübü Başkanı Kasım Demir, Manisalı belediye başkanlarına ve iş insanlarına seslenerek destek çağrısında bulundu.

Şehzadeler Ampute Spor Kulübü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Şehzadeler Ampute Spor Kulübü Başkanı Kasım Demir, ETV’ye özel açıklamalarda bulundu. Engelli vatandaşların evlere hapsolmaması gerektiğini dile getiren Demir, hayata spor ile bağlanabileceklerini ifade etti.

“ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ EVLERE HAPSOLMASIN İSTEDİK”

Şehzadeler Amputespor Kulübü Başkanı Kasım Demir, “Manisa’da yaklaşık 86 bin engelli nüfusu var. Engelli kardeşlerimiz evlere hapsolmasın ve hayata spor ile bağlayalım istedik. Kulübümüzün 8 branşı var bunlar; futbol, basketbol, tenis, yüzme, halter, bilek güreşi, atıcılık… Farklı branşlarla Manisa’mıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Önemli olan şanlı Türk bayrağımızı dünyamızın çeşitli ülkelerinde dalgalandırmak. İnanmak başarmanın yarısıdır, bizde inandık ve inanarak bu yola çıktık. İnşallah daha güzel projelerle Manisalıların karşısına çıkacağız.” dedi.

BAŞKAN DEMİR’DEN DESTEK ÇAĞRISI

Demir, “Havai fişekler patlatılıp festivaller yapılıyor. Bu tür yerlere harcama yapacaklarına sosyal sorumluluk projesi olarak kulüplere destekler sağlansa bizler de daha çok başarılar elde ederiz.  Manisa’mızda büyük ve seçkin firmalar var. Bu tür firmalar kulübümüze gelip sponsor olsalar bizim için çok iyi olur. Bu bir yardım değil karşılıklı… Ayrıca bu tür desteklere vergiden de indirim yapılıyor.” İfadelerini kullandı.

“BİZİM PENCEREMİZİN MANZARASI GÜZEL”

Demir, “ Ampute olan kardeşlerimiz hayata küsmesinler. Kulübümüze gelsinler. Biz onlara hayatı tanıtırız, hayata bizim penceremizden baksınlar. Bizim penceremizin manzarası güzel. Sadece futbol değil farklı branşlarda da spor yapabilirler.” şeklinde konuştu.

“HAYATA SPORLA BAĞLANMALARI İÇİN ÇOK GÜZEL BİR PROJE”

Şehzadeler Amputespor Kulübü Başkanvekili Sedat Acar, “Toplumda farkındalık yaratmak için Amputespor Kulübü’nü kurduk. Devlet büyüklerimizden ve Manisa’daki seçkin fabrika sahiplerimizden destek istiyoruz. Bu engelli vatandaşlarımızın hayata sporla bağlanmaları için çok güzel bir proje.” dedi.

“ARTIK ENGELLİ ADINI KALDIRMAK İSTİYORUZ.”

Şehzadeler Ampute Futbol Kulübü Yöneticisi Gül Doğan, “Biz yeni bir yola çıktık. Artık engelli adını kaldırmak istiyoruz. Çocuklara evde hayat değil dışarıda bir hayat olduğunu göstermek istiyoruz. Çocuklar ne kadar sporla uğraşırsa hayatları bir o kadar güzelleşiyor, kendilerini ruhen ve psikolojik olarak daha güçlü hissediyorlar. Biz bu oluşumu sağlarken bir nokta da maddiyat ve destek gerekiyor. Bunun için belediyelerimizden ve iş insanlarımızdan destek bekliyoruz.  Bizi görürlere çok seviniriz. Çocukların hayatına dokunmak kadar güzel bir şey olduğunu düşünmüyorum. Onlara katkı sağlayınca her şey çok güzelleşiyor. Sadece maddi olarak değil vatandaşlarımız maçlarımız izlemeye gelirlere de çok seviniriz.  Çocuklarımızı daha çok nasıl dışarıya çıkarabiliriz diye etkinlikler yapmak istiyoruz.” diye konuştu. Hüseyin Güntaç Fömlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.