Manisa’da gece bekçilerinden okul çevrelerinde denetim

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2024 - 16:54, Güncelleme: 01.05.2024 - 10:45
 

Manisa’da gece bekçilerinden okul çevrelerinde denetim

Manisa’da gece bekçilerinden okul çevrelerinde denetim
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Çarşı Mahalle Bekçileri tarafından okullar ve çevrelerinde denetim gerçekleştirildi.Vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için 00.00-05.00 saatleri arasında 29 ekip 62 personelin katılımıyla gerçekleştirilen okul ve çevresindeki Denetimlerde, 43 okul ve çevresi kontrol edilerek 37 şahsın sorguladığı belirtildi.Kontrol ve denetimlerde olumsuz bir durumla karşılaşılmadığı, gerek okul güvenliği, gerekse öğrencilerin her türlü tehlikeden korumak için ekiplerin çalışmalarına devam edeceği bildirildi.
Manisa’da gece bekçilerinden okul çevrelerinde denetim
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Çarşı Mahalle Bekçileri tarafından okullar ve çevrelerinde denetim gerçekleştirildi.
Vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için 00.00-05.00 saatleri arasında 29 ekip 62 personelin katılımıyla gerçekleştirilen okul ve çevresindeki Denetimlerde, 43 okul ve çevresi kontrol edilerek 37 şahsın sorguladığı belirtildi.
Kontrol ve denetimlerde olumsuz bir durumla karşılaşılmadığı, gerek okul güvenliği, gerekse öğrencilerin her türlü tehlikeden korumak için ekiplerin çalışmalarına devam edeceği bildirildi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.