Manisa’da jandarma suçlulara göz açtırmıyor

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2024 - 16:55, Güncelleme: 01.05.2024 - 12:41
 

Manisa’da jandarma suçlulara göz açtırmıyor

Manisa’da jandarma suçlulara göz açtırmıyor
Manisa’nın Yunusemre ve Akhisar ilçelerinde jandarma ekiplerince yapılan asayiş uygulamalarında 3 adet ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirildi.Akhisar ve Yunusemre İlçe Jandarma Komutanlıkları tarafından N.E. ve F.Y. isimli şahısların üstleri ile ikametlerinde yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız tabanca, 23 adet 9 mm tabanca fişeği, 2 adet 7.65 mm tabanca fişeği, 6 adet ses fişeği ve 2 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheliler hakkında tahkikat başlatıldı.
Manisa’da jandarma suçlulara göz açtırmıyor
Manisa’nın Yunusemre ve Akhisar ilçelerinde jandarma ekiplerince yapılan asayiş uygulamalarında 3 adet ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
Akhisar ve Yunusemre İlçe Jandarma Komutanlıkları tarafından N.E. ve F.Y. isimli şahısların üstleri ile ikametlerinde yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız tabanca, 23 adet 9 mm tabanca fişeği, 2 adet 7.65 mm tabanca fişeği, 6 adet ses fişeği ve 2 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheliler hakkında tahkikat başlatıldı.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.