MANİSA’DA KOCA DEHŞETİ! 2 KİŞİYİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

ASAYİŞ 11.12.2023 - 18:04, Güncelleme: 11.12.2023 - 18:04
 

MANİSA’DA KOCA DEHŞETİ! 2 KİŞİYİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde ormanlık alanda önce kayınbiraderini ardından da eşini öldüren adam aynı silahla intihar etti. Olayın sebebinin belirlenmesi için yürütülen çalışma devam ederken kardeşler kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.
Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Büyüksümbüller Mahallesi’ndeki ormanlık alanda facia yaşandı. 2 KİŞİYİ ÖLDÜRÜP, İNTİHAR ETTİ Edinilen bilgiye göre, ormanlık alanda yerde yatan 3 kişinin bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptıkları incelemede 3 kişinin öldüğü belirlendi. Olayda Alaattin Turantekin, 45 AT 929 plakalı araçla geldikleri ormanlık alandaki boş bir arazide önce kayınbiraderi Bülent Eslik’i ardından da eşi Tülin Turantekin’i tabancayla vurduktan sonra aynı silahla intihar ettiği belirlendi. CENAZE TÖRENİNDE GÖZ YAŞLARI DÖKÜLDÜ Olayda hayatını kaybeden Bülent Eslik ve kardeşi Tülin Turantekin için Hatuniye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törende kardeşlerin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Kılınan cenaze namazının ardından kardeşler Kırtık Mezarlığında toprağa verildi. Öte yandan cinayetin ardından intihar ettiği belirlenen Alaattin Turantekin için ise Kırtık Mezarlık Camisinde cenaze töreni düzenlendi.  Olayın çıkış sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. (İHA)
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde ormanlık alanda önce kayınbiraderini ardından da eşini öldüren adam aynı silahla intihar etti. Olayın sebebinin belirlenmesi için yürütülen çalışma devam ederken kardeşler kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Büyüksümbüller Mahallesi’ndeki ormanlık alanda facia yaşandı.

2 KİŞİYİ ÖLDÜRÜP, İNTİHAR ETTİ

Edinilen bilgiye göre, ormanlık alanda yerde yatan 3 kişinin bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptıkları incelemede 3 kişinin öldüğü belirlendi. Olayda Alaattin Turantekin, 45 AT 929 plakalı araçla geldikleri ormanlık alandaki boş bir arazide önce kayınbiraderi Bülent Eslik’i ardından da eşi Tülin Turantekin’i tabancayla vurduktan sonra aynı silahla intihar ettiği belirlendi.

CENAZE TÖRENİNDE GÖZ YAŞLARI DÖKÜLDÜ

Olayda hayatını kaybeden Bülent Eslik ve kardeşi Tülin Turantekin için Hatuniye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törende kardeşlerin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Kılınan cenaze namazının ardından kardeşler Kırtık Mezarlığında toprağa verildi. Öte yandan cinayetin ardından intihar ettiği belirlenen Alaattin Turantekin için ise Kırtık Mezarlık Camisinde cenaze töreni düzenlendi.  Olayın çıkış sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.