MANİSALI KUAFÖRLER SÖKE'DEN 3 KUPAYLA DÖNDÜ

GENEL 04.03.2024 - 14:00, Güncelleme: 04.03.2024 - 15:11
 

MANİSALI KUAFÖRLER SÖKE'DEN 3 KUPAYLA DÖNDÜ

Söke Berberler ve Kuaförler Odasının düzenlediği 'Yılın en iyileri Söke’de yarışıyor' programına katılan Manisalı kuaförler 3 kupa ile döndü.
Manisa Berberler ve Kuaförler Odası öncülüğünde bireysel olarak yarışan kuaförler Aydın Söke’de 5 kategoride yarıştı. Yarışmada 'Erkek kesim', 'Bayan Kesin', 'Makyaj', 'Topuz' ve 'Türban' kategorilerinden yarışmaya giren kuaförler arasından Manisalı kuaförler 'Topuz', 'Kesim' ve 'Makyaj' kategorisinde 3'üncülük aldı. “3 KUPA İLE DÖNMEK BENİ MUTLU ETTİ” Manisa Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Adem Şahin yaptığı açıklamada, "Tüm yarışmaya katılım sağlayan meslektaşlarımızı tebrik ediyorum. Dereceye girenleri kutluyorum. Manisa olarak katıldığımız bu yarışmada Rahime Kaya, Topuz ve Kesim Kategorilerinde 3’üncülük kupasını aldı. Özge Özüner ise Makyaj kategorisinde ise 3’üncülük alarak bizi gururlandırdı. Ayrıca bu tarihin benim için ayrı bir anlamlıda var. 03 Mart 2022'de genel kurulumuzda üyelerimizin teveccühü ile bu bayrağı bize teslim etmişti. Bizde gece gündüz demeden bu bayrağı ileri taşımak için çalışıyoruz. Aylardır çalıştığımız bu yarışmadan 3 kupa ile dönmek beni mutlu etti. Ama yine durmayacağız. Türkiye’nin neresinde bir yarışma olursa biz Manisa'yı temsilen katılım sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Yarışma Programını düzenleyen Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek olmak üzere programa destek olan Antalya Kuaförler, Manikürcüler ve Güzellik Salonları İşletmecileri Odası Başkanı Tolgahan Demir’e, Kamil Zor Akademi ve tüm sponsor firmalara teşekkür ediyorum." dedi. (İHA)
Söke Berberler ve Kuaförler Odasının düzenlediği 'Yılın en iyileri Söke’de yarışıyor' programına katılan Manisalı kuaförler 3 kupa ile döndü.

Manisa Berberler ve Kuaförler Odası öncülüğünde bireysel olarak yarışan kuaförler Aydın Söke’de 5 kategoride yarıştı. Yarışmada 'Erkek kesim', 'Bayan Kesin', 'Makyaj', 'Topuz' ve 'Türban' kategorilerinden yarışmaya giren kuaförler arasından Manisalı kuaförler 'Topuz', 'Kesim' ve 'Makyaj' kategorisinde 3'üncülük aldı.

“3 KUPA İLE DÖNMEK BENİ MUTLU ETTİ”

Manisa Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Adem Şahin yaptığı açıklamada, "Tüm yarışmaya katılım sağlayan meslektaşlarımızı tebrik ediyorum. Dereceye girenleri kutluyorum. Manisa olarak katıldığımız bu yarışmada Rahime Kaya, Topuz ve Kesim Kategorilerinde 3’üncülük kupasını aldı. Özge Özüner ise Makyaj kategorisinde ise 3’üncülük alarak bizi gururlandırdı. Ayrıca bu tarihin benim için ayrı bir anlamlıda var. 03 Mart 2022'de genel kurulumuzda üyelerimizin teveccühü ile bu bayrağı bize teslim etmişti. Bizde gece gündüz demeden bu bayrağı ileri taşımak için çalışıyoruz. Aylardır çalıştığımız bu yarışmadan 3 kupa ile dönmek beni mutlu etti. Ama yine durmayacağız. Türkiye’nin neresinde bir yarışma olursa biz Manisa'yı temsilen katılım sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Yarışma Programını düzenleyen Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek olmak üzere programa destek olan Antalya Kuaförler, Manikürcüler ve Güzellik Salonları İşletmecileri Odası Başkanı Tolgahan Demir’e, Kamil Zor Akademi ve tüm sponsor firmalara teşekkür ediyorum." dedi. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.