MANİSALILARIN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ: CAFE 236 LOUNGE

ÖZEL HABER 21.06.2023 - 12:10, Güncelleme: 21.06.2023 - 12:22
 

MANİSALILARIN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ: CAFE 236 LOUNGE

Manisa’nın en çok tercih edilen mekânlarından biri olan Cafe 236 Lounge, havaların güzelleşmesi ile keyifli atmosferinde aileleri konuk etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu çam ağaçlarının altında yüzlerce aileyi ağırlayan Cafe 236 Lounge’da keyifli anlar yaşandı.
ÇOCUKLARIN DOĞUM GÜNÜ TERCİHİ: CAFE 236 Doğum günleri için ailelerin vazgeçilmez yeri olan Cafe 236 Lounge yapılan etkinliklerle misafirlerini memnun etti. Doğum günü organizasyonları ile heyecanlı bir hafta sonu geçiren Cafe 236'da Özgür'ün yaş günü yapılan programla doyasıya kutlandı. Annesi Çisil ve babası İlker'in organize ettiği doğum günü etkinliği ile Özgür, 1 yaşına bastı. Eren ve ailesi de doğum günü partisi için Cafe 236'yı tercih etti. Arkadaşları ile eğlenceli vakit geçiren çocuklarımızın aileleri de keyifli sohbet ortamında haftanın yorgunluğunu attı. TAYTANLI İLHAN İLKOKULU CAFE 236'YI TERCİH ETTİ Hafta sonunda güzel havanın tadını çıkarmak isteyen Taytanlı İlhan İlkokulu, Cafe 236'yı tercih etti. Cafe 236'nın zengin kahvaltı programı ile güne başlayan Taytanlı İlhan İlkokulu günün ilerleyen saatlerinde Cafe 236'nın tadını çıkardılar. Çok güzel bir gün geçirdiklerini ifade eden Taytanlı İlhan İlkokulu öğrencileri en kısa sürede tekrardan Cafe 236'ya gelerek, güzel havanın tadını çıkarmak istediklerini söylediler.  MİNİK ÖĞRENCİLER GÜZEL HAVADA BİR ARAYA GELDİ Keyifli oyun parkurları ve macera parkı ile çocukların en sevdiği alan olan Cafe 236’yı tercih eden Düşler Kasabası Anaokulu öğrencileri ve velileri çok mutluydu. Çam ağaçlarının altında kahvaltı yapan anneler, çocuklarının güvenli oyun alanındaki eğlencesini keyifle izledi. SÜNNET ETKİNLİĞİ DE CAFE 236’DA Hasan Kaan'ın sünnet kutlaması da Cafe 236'da organize edildi. Ailesiyle birlikte pasta keserek günün tadını çıkaran Hasan Kaan gerçekleştirilen etkinlikten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. MUSA AKAR
Manisa’nın en çok tercih edilen mekânlarından biri olan Cafe 236 Lounge, havaların güzelleşmesi ile keyifli atmosferinde aileleri konuk etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu çam ağaçlarının altında yüzlerce aileyi ağırlayan Cafe 236 Lounge’da keyifli anlar yaşandı.

ÇOCUKLARIN DOĞUM GÜNÜ TERCİHİ: CAFE 236

Doğum günleri için ailelerin vazgeçilmez yeri olan Cafe 236 Lounge yapılan etkinliklerle misafirlerini memnun etti. Doğum günü organizasyonları ile heyecanlı bir hafta sonu geçiren Cafe 236'da Özgür'ün yaş günü yapılan programla doyasıya kutlandı. Annesi Çisil ve babası İlker'in organize ettiği doğum günü etkinliği ile Özgür, 1 yaşına bastı. Eren ve ailesi de doğum günü partisi için Cafe 236'yı tercih etti. Arkadaşları ile eğlenceli vakit geçiren çocuklarımızın aileleri de keyifli sohbet ortamında haftanın yorgunluğunu attı.

TAYTANLI İLHAN İLKOKULU CAFE 236'YI TERCİH ETTİ

Hafta sonunda güzel havanın tadını çıkarmak isteyen Taytanlı İlhan İlkokulu, Cafe 236'yı tercih etti. Cafe 236'nın zengin kahvaltı programı ile güne başlayan Taytanlı İlhan İlkokulu günün ilerleyen saatlerinde Cafe 236'nın tadını çıkardılar. Çok güzel bir gün geçirdiklerini ifade eden Taytanlı İlhan İlkokulu öğrencileri en kısa sürede tekrardan Cafe 236'ya gelerek, güzel havanın tadını çıkarmak istediklerini söylediler. 

MİNİK ÖĞRENCİLER GÜZEL HAVADA BİR ARAYA GELDİ

Keyifli oyun parkurları ve macera parkı ile çocukların en sevdiği alan olan Cafe 236’yı tercih eden Düşler Kasabası Anaokulu öğrencileri ve velileri çok mutluydu. Çam ağaçlarının altında kahvaltı yapan anneler, çocuklarının güvenli oyun alanındaki eğlencesini keyifle izledi.

SÜNNET ETKİNLİĞİ DE CAFE 236’DA

Hasan Kaan'ın sünnet kutlaması da Cafe 236'da organize edildi. Ailesiyle birlikte pasta keserek günün tadını çıkaran Hasan Kaan gerçekleştirilen etkinlikten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. MUSA AKAR

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.