MANİSA’YI KARIŞ KARIŞ GEZEN GÜRHAN ÖZCAN’DAN ‘31 MART’ MESAJI

SİYASET 26.03.2024 - 13:30, Güncelleme: 26.03.2024 - 13:30
 

MANİSA’YI KARIŞ KARIŞ GEZEN GÜRHAN ÖZCAN’DAN ‘31 MART’ MESAJI

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 17 ilçede çalışmalarını eşit şekilde sürdüren Özcan, “Büyükşehir belediyesini biz kazanacağız. Millet bizi çağırıyor.” açıklamasında bulundu.
İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, 31 Mart günü gerçekleşecek yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız kazandırdı. İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir ve parti teşkilatlarıyla birlikte şehri karış karış geziyor. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı felsefesiyle seçim çalışmalarını yürüten Büyükşehir Adayı Özcan, vatandaşlar tarafından da teveccüh görüyor. “MANİSA’DA ZAFER MEŞALELERİNİ YAKACAĞIZ” 31 Mart gecesi zaferi müjdeleyeceklerinin altını çizen İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan şöyle konuştu: “Biz İYİ Parti olarak Manisa’da çok olumlu bir hava altında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek seçim koordinasyon merkezimizde gerekse yaptığımız ilçe ziyaretlerinde vatandaşların şikayetlerini yerinde dinliyoruz. 31 Mart gecesi Manisa’da İYİ Parti olarak zafer meşalelerini yakacağız. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Halkımızın bize olan güveni tam. Bizde göreve gelince açıkladığımız projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Halkımıza tepeden bakan bir anlayışla değil, halkın içinde olan bir yönetimle şehrimizi hak ettiği konuma getireceğiz. Biz geliyoruz. İyiler geliyor. Bize güvenin, bizde size gerçek belediyecilik nedir, nasıl yapılırı çok güzel bir şekilde gösterelim.”  Hüseyin Güntaç Fömlu
İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 17 ilçede çalışmalarını eşit şekilde sürdüren Özcan, “Büyükşehir belediyesini biz kazanacağız. Millet bizi çağırıyor.” açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, 31 Mart günü gerçekleşecek yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız kazandırdı. İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir ve parti teşkilatlarıyla birlikte şehri karış karış geziyor. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı felsefesiyle seçim çalışmalarını yürüten Büyükşehir Adayı Özcan, vatandaşlar tarafından da teveccüh görüyor.

“MANİSA’DA ZAFER MEŞALELERİNİ YAKACAĞIZ”

31 Mart gecesi zaferi müjdeleyeceklerinin altını çizen İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan şöyle konuştu: “Biz İYİ Parti olarak Manisa’da çok olumlu bir hava altında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek seçim koordinasyon merkezimizde gerekse yaptığımız ilçe ziyaretlerinde vatandaşların şikayetlerini yerinde dinliyoruz. 31 Mart gecesi Manisa’da İYİ Parti olarak zafer meşalelerini yakacağız. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Halkımızın bize olan güveni tam. Bizde göreve gelince açıkladığımız projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Halkımıza tepeden bakan bir anlayışla değil, halkın içinde olan bir yönetimle şehrimizi hak ettiği konuma getireceğiz. Biz geliyoruz. İyiler geliyor. Bize güvenin, bizde size gerçek belediyecilik nedir, nasıl yapılırı çok güzel bir şekilde gösterelim.”  Hüseyin Güntaç Fömlu

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.