MANİSA'YI ŞOKE EDEN İNTİHAR! AİLESİNİ VE SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

ASAYİŞ 14.10.2023 - 19:14, Güncelleme: 15.10.2023 - 00:56
 

MANİSA'YI ŞOKE EDEN İNTİHAR! AİLESİNİ VE SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

Manisa’da akşam saatlerinde şok bir haberle sarsıldı. Şehzadeler ilçesinde bir kadın evinde yaşamına son verdi. Yaşamına son veren kadının AK Parti Yunusemre Belediye Meclis Üyesi ve Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan’ın eşi Halime Alkan olduğu öğrenildi.
Ak Parti Yunusemre Belediye Meclis Üyesi ve Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan’ın eşi Halime Alkan bilinmeyen bir nedenle hayatına son verdi. Olay akşam saatlerinde meydana geldi. Halime Alkan’ın vefat haberi ailesini ve sevenlerini şoka uğrattı. Polis olayla ilgili olarak inceleme başlattı.  AK PARTİLİ BAYBATUR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Yunusemre Belediyesi Meclis Üyemiz ve Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan’ın vefat eden eşi Halime Alkan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır dilerim. Mekanı cennet olsun…" ifadesinde bulundu. "MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH" Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Manisa Milletvekilli Tamer Akkal, "AK Parti Yunusemre Belediye Meclis Üyemiz ve Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan’ın eşi Halime Alkan'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah." açıklamasında bulundu. "ALKAN'A RABBİMDEN RAHMET DİLİYORUM" Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik sosyal medya hesabından, "Yunusemre Belediye Meclis Üyemiz ve Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı, Arif Alkan'ın vefat eden eşi Halime Alkan'a rabbimden rahmet, Arif kardeşim ve Alkan ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Cenazesi 15 Ekim Pazar (yarın) öğle namazına müteakip Hatuniye Camiinden kaldırılacaktır. Mekanı cennet olsun…" paylaşımında bulundu. "BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLİYORUM"  AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, "Yunusemre Belediyesi Meclis Üyemiz ve Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan’ın vefat eden eşi Halime Alkan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun." dedi. "MEKANI CENNET OLSUN" 22, 23, 26 ve 27. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, "Yunusemre Belediyesi Meclis Üyemiz Arif Alkan’ın vefat eden eşi Halime Alkan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır dilerim. Mekanı cennet olsun…" ifadesinde bulundu. "AİLESİ VE SEVENLERİNE SABIRLAR DİLERİZ" AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Yapılan açıklamada, "Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı ve Belediye Meclis Üyemiz Arif Alkan’ın vefat eden eşi Halime Alkan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır dileriz. Mekanı cennet, makamı âli olsun. Merhumun cenazesi 15 Ekim Pazar (yarın) Hatuniye Camiinde son yolculuğuna uğurlanacaktır…" denildi. Musa Akar
Manisa’da akşam saatlerinde şok bir haberle sarsıldı. Şehzadeler ilçesinde bir kadın evinde yaşamına son verdi. Yaşamına son veren kadının AK Parti Yunusemre Belediye Meclis Üyesi ve Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan’ın eşi Halime Alkan olduğu öğrenildi.

Ak Parti Yunusemre Belediye Meclis Üyesi ve Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan’ın eşi Halime Alkan bilinmeyen bir nedenle hayatına son verdi. Olay akşam saatlerinde meydana geldi. Halime Alkan’ın vefat haberi ailesini ve sevenlerini şoka uğrattı. Polis olayla ilgili olarak inceleme başlattı. 

AK PARTİLİ BAYBATUR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, " Yunusemre Belediyesi Meclis Üyemiz ve Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan’ın vefat eden eşi Halime Alkan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır dilerim. Mekanı cennet olsun…" ifadesinde bulundu.

"MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Manisa Milletvekilli Tamer Akkal, " AK Parti Yunusemre Belediye Meclis Üyemiz ve Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan’ın eşi Halime Alkan'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah." açıklamasında bulundu.

"ALKAN'A RABBİMDEN RAHMET DİLİYORUM"

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik sosyal medya hesabından, " Yunusemre Belediye Meclis Üyemiz ve Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı, Arif Alkan'ın vefat eden eşi Halime Alkan'a rabbimden rahmet, Arif kardeşim ve Alkan ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Cenazesi 15 Ekim Pazar (yarın) öğle namazına müteakip Hatuniye Camiinden kaldırılacaktır. Mekanı cennet olsun…" paylaşımında bulundu.

"BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLİYORUM" 

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, " Yunusemre Belediyesi Meclis Üyemiz ve Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan’ın vefat eden eşi Halime Alkan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun." dedi.

"MEKANI CENNET OLSUN"

22, 23, 26 ve 27. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, " Yunusemre Belediyesi Meclis Üyemiz Arif Alkan’ın vefat eden eşi Halime Alkan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır dilerim. Mekanı cennet olsun…" ifadesinde bulundu.

"AİLESİ VE SEVENLERİNE SABIRLAR DİLERİZ"

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Yapılan açıklamada, " Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı ve Belediye Meclis Üyemiz Arif Alkan’ın vefat eden eşi Halime Alkan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır dileriz. Mekanı cennet, makamı âli olsun. Merhumun cenazesi 15 Ekim Pazar (yarın) Hatuniye Camiinde son yolculuğuna uğurlanacaktır…" denildi. Musa Akar

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.