Mardin’de minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2023 - 14:27, Güncelleme: 17.12.2023 - 12:36
 

Mardin’de minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı

Mardin’de minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde minibüs ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada maddi hasar oluştu.Alınan bilgilere göre, Kışla Mahallesi’nde 47 H 0461 plakalı minibüs ile 47 NG 823 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı. Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.Polis olay ile ilgili inceleme başlattı.
Mardin’de minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde minibüs ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada maddi hasar oluştu.
Alınan bilgilere göre, Kışla Mahallesi’nde 47 H 0461 plakalı minibüs ile 47 NG 823 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı. Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
Polis olay ile ilgili inceleme başlattı.

Mardin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.