Mezarlık çeşmeleri Kurban Bayramı’na hazır

ÇEVRE 26.06.2023 - 16:42, Güncelleme: 26.06.2023 - 16:42
 

Mezarlık çeşmeleri Kurban Bayramı’na hazır

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki mezarlıklarda bulunan çeşmelerin bakım ve onarımını gerçekleştirerek, çeşmeleri Kurban Bayramı’na hazırladı. Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, “Amacımız siz değerli vatandaşlarımızın ebediyete uğurladıkları sevdiklerini ziyaretlerinde su sıkıntısı çekmemesidir.” dedi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisalıların Bayram günü mezarlık ziyaretlerinde su konusunda sorun yaşamasını engellemek adına gerekli tüm çalışmaları yürütmeye hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Kurban Bayramı öncesinde il genelindeki kabristanlarda bulunan çeşmelerde bakım onarım çalışması gerçekleştirdi. Teknik ekipler tarafından tesisatı arızalı olan, zarar görmüş ve kırılan çeşmeler onarılırken, diğerlerinin ise gerekli bakım ve temizlikleri yapıldı. İlçe ve mahallelerde gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde, ebediyete göç eden sevdiklerini bayramda ziyarete gidecek olan vatandaşların su sıkıntısı çekmesinin önüne geçildi. “ÇEŞMELERİN KONTROLÜ SAĞLANIYOR VE ONARIYORUZ” Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, “Tüm ekiplerimiz özverili bir şekilde mezarlıklarımızdaki çeşmeleri onarıyor. Bayram öncesinde de ekiplerimiz zarar gören ve kırılan çeşmeleri onardılar ve bakımlarını titizlik ile yaptılar. Amacımız siz değerli vatandaşlarımızın ebediyete uğurladıkları sevdiklerini ziyaretlerinde su sıkıntısı çekmemesidir. Vatandaşlarımızdan da bu doğrultuda çeşmelerimizin zarar görmemesi için özverili olmalarını diliyoruz. Tüm Manisalı vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyoruz” dedi. MUSA AKAR
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki mezarlıklarda bulunan çeşmelerin bakım ve onarımını gerçekleştirerek, çeşmeleri Kurban Bayramı’na hazırladı. Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, “Amacımız siz değerli vatandaşlarımızın ebediyete uğurladıkları sevdiklerini ziyaretlerinde su sıkıntısı çekmemesidir.” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisalıların Bayram günü mezarlık ziyaretlerinde su konusunda sorun yaşamasını engellemek adına gerekli tüm çalışmaları yürütmeye hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Kurban Bayramı öncesinde il genelindeki kabristanlarda bulunan çeşmelerde bakım onarım çalışması gerçekleştirdi. Teknik ekipler tarafından tesisatı arızalı olan, zarar görmüş ve kırılan çeşmeler onarılırken, diğerlerinin ise gerekli bakım ve temizlikleri yapıldı. İlçe ve mahallelerde gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde, ebediyete göç eden sevdiklerini bayramda ziyarete gidecek olan vatandaşların su sıkıntısı çekmesinin önüne geçildi.

“ÇEŞMELERİN KONTROLÜ SAĞLANIYOR VE ONARIYORUZ”

Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, “Tüm ekiplerimiz özverili bir şekilde mezarlıklarımızdaki çeşmeleri onarıyor. Bayram öncesinde de ekiplerimiz zarar gören ve kırılan çeşmeleri onardılar ve bakımlarını titizlik ile yaptılar. Amacımız siz değerli vatandaşlarımızın ebediyete uğurladıkları sevdiklerini ziyaretlerinde su sıkıntısı çekmemesidir. Vatandaşlarımızdan da bu doğrultuda çeşmelerimizin zarar görmemesi için özverili olmalarını diliyoruz. Tüm Manisalı vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyoruz” dedi. MUSA AKAR

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.