Mezarlık ziyaretine giden vatandaşlar trafikte yoğunluk oluşturdu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2023 - 14:48, Güncelleme: 21.04.2023 - 14:02
 

Mezarlık ziyaretine giden vatandaşlar trafikte yoğunluk oluşturdu

Mezarlık ziyaretine giden vatandaşlar trafikte yoğunluk oluşturdu
İstanbul’da Ramazan Bayramı’nın ilk gününde mezarlık ziyareti yapmak isteyen vatandaşlar, yollarda kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu. Sultangazi’de bulunan Yayla Mezarlığı’na ulaşan yolda oluşan trafik dron ile havadan görüntülendi.Bayramlarda geleneksel olarak yapılan kabristan ziyaretleri nedeniyle Ramazan Bayramı’nın ilk gününde İstanbul’da bulunan mezarlıklarda yoğunluk yaşandı. Sultangazi’de bulunan Yayla Mezarlığı’na gitmek isteyen vatandaşların trafikte oluşturduğu kilometrelerce kuyruk ise dron ile havadan görüntülendi. Görüntülerde mezarlığa giden yolların kapandığı, diğer yollarda ise trafiğin açık olduğu, trafik polislerinin yol güvenliği için önlem aldığı görüldü.
Mezarlık ziyaretine giden vatandaşlar trafikte yoğunluk oluşturdu
İstanbul’da Ramazan Bayramı’nın ilk gününde mezarlık ziyareti yapmak isteyen vatandaşlar, yollarda kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu. Sultangazi’de bulunan Yayla Mezarlığı’na ulaşan yolda oluşan trafik dron ile havadan görüntülendi.
Bayramlarda geleneksel olarak yapılan kabristan ziyaretleri nedeniyle Ramazan Bayramı’nın ilk gününde İstanbul’da bulunan mezarlıklarda yoğunluk yaşandı. Sultangazi’de bulunan Yayla Mezarlığı’na gitmek isteyen vatandaşların trafikte oluşturduğu kilometrelerce kuyruk ise dron ile havadan görüntülendi. Görüntülerde mezarlığa giden yolların kapandığı, diğer yollarda ise trafiğin açık olduğu, trafik polislerinin yol güvenliği için önlem aldığı görüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.