MİLİ TAKIMDAN TARİHİ ZAFER!

SPOR 13.10.2023 - 09:36, Güncelleme: 13.10.2023 - 09:36
 

MİLİ TAKIMDAN TARİHİ ZAFER!

A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri 6. maçında Hırvatistan'ı deplasmanda Barış Alper Yılmaz'ın attığı golle 1-0 mağlup ederek grupta liderliğe yükseldi. Hırvatistan'dan büyük bir zaferle dönene milliler zafer turu için 15 Ekim Pazar günü Konya’da Letonya'yı konuk edecek.
Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6. maçında deplasmanda Hırvatistan ile karşılaştı. OPUS ARENA'DA TARİHE GEÇTİK Hırvatistan Milli Takımı, Opus Arena'daki ilk milli maçına Türkiye karşısında çıktı. Hırvatistan'ın bu statta oynadığı ilk maçı ay-yıldızlı ekip Barış Alper Yılmaz'ın golüyle kazanmayı başardı. Karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Anthony Taylor yönetti. MONTELLA İLK MAÇINDA GALİBİYET YAŞADI Türkiye A Milli Takımı yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, takımının başında çıktığı ilk maçında galibiyet sevinci yaşadı. Hırvatistan maça Livakovic, Stanisic, Barisic, Gvardiol, Sutalo, Kovacic, Modric, Brozovic, Brekalo, Pasalic, Musa 11'iyle çıktı.Türkiye ise mücadeleye Uğurcan, Ferdi, Samet, Abdülkerim, Cenk Özkacar, İsmail Yüksek, Salih Özcan, İrfan Can, Hakan, Kerem, Barış Alper 11'iyle başladı. İLK YARIYI ÖNDE KAPATTIK Milli takımımız, 30. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. KRİTİK GALİBİYET Mücadelede başka gol olmadı ve milli takım 3 puanı hanesine yazdırarak grubunda liderlik koltuğuna oturdu. HIRVATİSTAN'DA İLK KEZ GÜLDÜK Türkiye, tarihinde ilk kez Hırvatistan'ı deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Rakibiyle bugüne kadar deplasmanda 3 kez karşılaşan Türkiye, 3 maçtan da beraberlikle ayrılmıştı. Ay-yıldızlı ekip bu seriyi 4. maçında bozdu. Milli takım, rakibiyle oynadığı 12. maçta ise 2. galibiyetini elde etti. Bu maçlarda 10 gol atan Türkiye, kalesinde ise 15 gol gördü. Türkiye, D grubunda puanını 13'e yükseltti. İkinci sıradaki Hırvatistan'ın 10,  üçüncü Ermenistan ve dördüncü Galler'in 7, son sıradaki Letonya'nın ise 3 puanı bulunuyor. Milli takımımız, 15 Ekim Pazar günü EURO 2024 Elemeleri D Grubu 7. maçında Letonya'yı konuk edecek.    
A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri 6. maçında Hırvatistan'ı deplasmanda Barış Alper Yılmaz'ın attığı golle 1-0 mağlup ederek grupta liderliğe yükseldi. Hırvatistan'dan büyük bir zaferle dönene milliler zafer turu için 15 Ekim Pazar günü Konya’da Letonya'yı konuk edecek.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6. maçında deplasmanda Hırvatistan ile karşılaştı.

OPUS ARENA'DA TARİHE GEÇTİK

Hırvatistan Milli Takımı, Opus Arena'daki ilk milli maçına Türkiye karşısında çıktı. Hırvatistan'ın bu statta oynadığı ilk maçı ay-yıldızlı ekip Barış Alper Yılmaz'ın golüyle kazanmayı başardı. Karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Anthony Taylor yönetti.

MONTELLA İLK MAÇINDA GALİBİYET YAŞADI

Türkiye A Milli Takımı yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, takımının başında çıktığı ilk maçında galibiyet sevinci yaşadı. Hırvatistan maça Livakovic, Stanisic, Barisic, Gvardiol, Sutalo, Kovacic, Modric, Brozovic, Brekalo, Pasalic, Musa 11'iyle çıktı. Türkiye ise mücadeleye Uğurcan, Ferdi, Samet, Abdülkerim, Cenk Özkacar, İsmail Yüksek, Salih Özcan, İrfan Can, Hakan, Kerem, Barış Alper 11'iyle başladı.

İLK YARIYI ÖNDE KAPATTIK

Milli takımımız, 30. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

KRİTİK GALİBİYET

Mücadelede başka gol olmadı ve milli takım 3 puanı hanesine yazdırarak grubunda liderlik koltuğuna oturdu.

HIRVATİSTAN'DA İLK KEZ GÜLDÜK

Türkiye, tarihinde ilk kez Hırvatistan'ı deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Rakibiyle bugüne kadar deplasmanda 3 kez karşılaşan Türkiye, 3 maçtan da beraberlikle ayrılmıştı. Ay-yıldızlı ekip bu seriyi 4. maçında bozdu. Milli takım, rakibiyle oynadığı 12. maçta ise 2. galibiyetini elde etti. Bu maçlarda 10 gol atan Türkiye, kalesinde ise 15 gol gördü. Türkiye, D grubunda puanını 13'e yükseltti. İkinci sıradaki Hırvatistan'ın 10,  üçüncü Ermenistan ve dördüncü Galler'in 7, son sıradaki Letonya'nın ise 3 puanı bulunuyor. Milli takımımız, 15 Ekim Pazar günü EURO 2024 Elemeleri D Grubu 7. maçında Letonya'yı konuk edecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.