Mudanya 50’den fazla karavana ev sahipliği yapıyor

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2024 - 16:45, Güncelleme: 21.04.2024 - 11:49
 

Mudanya 50’den fazla karavana ev sahipliği yapıyor

Mudanya 50’den fazla karavana ev sahipliği yapıyor
Mudanya 50’den fazla karavana ev sahipliği yapıyor. Karavan sahipleri BURULAŞ’a aylık bin lira kira ödüyor.Mudanya’nın hemen doğusunda yer alan dolgu alanı karavanların barınma mekanı oldu. BURULAŞ tarafından işletilen otoparkta 50’den fazla karavan bulunuyor. Karavan sahipleri konaklama için BURULAŞ’a aylık bin lira ücret ödüyor. Şehir dışından gelen karavancıların günlerce kamp yapabildiği ve yine halk tarafından kalabalık günlerde otopark olarak da kullanılan dolgu alanının yanındaki park ise akşamları ışıklandırıldı.
Mudanya 50’den fazla karavana ev sahipliği yapıyor
Mudanya 50’den fazla karavana ev sahipliği yapıyor. Karavan sahipleri BURULAŞ’a aylık bin lira kira ödüyor.
Mudanya’nın hemen doğusunda yer alan dolgu alanı karavanların barınma mekanı oldu. BURULAŞ tarafından işletilen otoparkta 50’den fazla karavan bulunuyor. Karavan sahipleri konaklama için BURULAŞ’a aylık bin lira ücret ödüyor. Şehir dışından gelen karavancıların günlerce kamp yapabildiği ve yine halk tarafından kalabalık günlerde otopark olarak da kullanılan dolgu alanının yanındaki park ise akşamları ışıklandırıldı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.