Muğla’da bu bahar ağaçlar kitap açtı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2024 - 16:04, Güncelleme: 27.03.2024 - 14:32
 

Muğla’da bu bahar ağaçlar kitap açtı

Muğla’da bu bahar ağaçlar kitap açtı
Muğla Bilim ve Sanat Merkezi’nin (BİLSEM) tarafından üçüncüsü düzenlenen “Ağaçlar Kitap Açtı” etkinliği bu yıl, Muğla Valiliği himayelerinde Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bir Kitap Bir İnsan” projesi çerçevesinde Muğla Valilik bahçesinde gerçekleştirildi.Etkinlikte Muğla BİLSEM öğrencilerinden 70 kişilik bir yazar kadrosu tarafından kaleme alınan, Türkçe Öğretmeni Burcu Hızır editörlüğünde yayımlanan 7 kitaptan 3’ü Muğla halkına ve öğrencilere hediye edilmek üzere ağaçlara asıldı.Muğla Valisi İdris Akbıyık tarafından açılışı gerçekleştirilen etkinlik Muğla Valiliği bahçesinde gün boyu devam edecek.
Muğla’da bu bahar ağaçlar kitap açtı
Muğla Bilim ve Sanat Merkezi’nin (BİLSEM) tarafından üçüncüsü düzenlenen “Ağaçlar Kitap Açtı” etkinliği bu yıl, Muğla Valiliği himayelerinde Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bir Kitap Bir İnsan” projesi çerçevesinde Muğla Valilik bahçesinde gerçekleştirildi.

Etkinlikte Muğla BİLSEM öğrencilerinden 70 kişilik bir yazar kadrosu tarafından kaleme alınan, Türkçe Öğretmeni Burcu Hızır editörlüğünde yayımlanan 7 kitaptan 3’ü Muğla halkına ve öğrencilere hediye edilmek üzere ağaçlara asıldı.

Muğla Valisi İdris Akbıyık tarafından açılışı gerçekleştirilen etkinlik Muğla Valiliği bahçesinde gün boyu devam edecek.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.