NURİ ALÇO’DAN KÖTÜ HABER: HASTANEYE KALDIRILDI

MAGAZİN 06.04.2024 - 20:09, Güncelleme: 06.04.2024 - 20:09
 

NURİ ALÇO’DAN KÖTÜ HABER: HASTANEYE KALDIRILDI

Yeşilçam’ın efsanelerinde efsanelerinden Nuri Alço, hastaneye kaldırıldı. Eskişehir’de tedavi altına alınan Nuri Alço’nun durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Nuri Alço, Eskişehir'de rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun durumunun iyi olduğu ve tedbiren yoğun bakıma alındığını öğrenildi. EVDE FENALAŞTI, YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI Yeşilçam efsanelerinden biri olan Nuri Alço'dan sevenlerini üzen kötü bir haber geldi. 73 yaşındaki usta sanatçı, bayram tatili için kendi memleketi olan Eskişehir'e gitti. Alço, dün gece evde fenalaşınca eşi Burcu Alço tarafından hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk muayenede sanatçıya pıhtı atması teşhisi konuldu. Alço'nun yoğun bakıma alındığı öğrenildi. DURUMU İYİ Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço, ünlü oyuncunun son durumuna ilişkin Haberler.com'dan Emre İliksiz'e konuştu. Nuri Alço'nun durumunun kritik olduğu ve bilincinin kapalı olduğunu haberlerini yalanlayan Burcu Alço, ünlü oyuncunun durumunu iyi olduğunu ve tedbiren yoğun bakımda tutulduğunu ifade etti. HASTANEYE GÖTÜRÜLÜRKEN, "ORADA TELEVİZYON VAR MI?" DİYE SORMUŞ Nuri Alço'nun durumunun kritik olduğu haberlerinin hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığının altını çizen Burcu Alço, hatta eşinin hastaneye götürülürken, "İzleyeceğim dizilerim var. Hastanede televizyon var mı?" diye sorduğunu söyledi. Haber Merkezi      
Yeşilçam’ın efsanelerinde efsanelerinden Nuri Alço, hastaneye kaldırıldı. Eskişehir’de tedavi altına alınan Nuri Alço’nun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Nuri Alço, Eskişehir'de rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun durumunun iyi olduğu ve tedbiren yoğun bakıma alındığını öğrenildi.

EVDE FENALAŞTI, YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Yeşilçam efsanelerinden biri olan Nuri Alço'dan sevenlerini üzen kötü bir haber geldi. 73 yaşındaki usta sanatçı, bayram tatili için kendi memleketi olan Eskişehir'e gitti. Alço, dün gece evde fenalaşınca eşi Burcu Alço tarafından hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk muayenede sanatçıya pıhtı atması teşhisi konuldu. Alço'nun yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

DURUMU İYİ

Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço, ünlü oyuncunun son durumuna ilişkin Haberler.com'dan Emre İliksiz'e konuştu. Nuri Alço'nun durumunun kritik olduğu ve bilincinin kapalı olduğunu haberlerini yalanlayan Burcu Alço, ünlü oyuncunun durumunu iyi olduğunu ve tedbiren yoğun bakımda tutulduğunu ifade etti.

HASTANEYE GÖTÜRÜLÜRKEN, "ORADA TELEVİZYON VAR MI?" DİYE SORMUŞ

Nuri Alço'nun durumunun kritik olduğu haberlerinin hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığının altını çizen Burcu Alço, hatta eşinin hastaneye götürülürken, "İzleyeceğim dizilerim var. Hastanede televizyon var mı?" diye sorduğunu söyledi. Haber Merkezi

 

 

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.