’O iş bizde’ oyunu beğeni topladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2016 - 13:04, Güncelleme: 29.12.2016 - 13:04
 

’O iş bizde’ oyunu beğeni topladı

Sarıgöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu’nun ortaklaşa düzenlemiş olduğu ’O iş bizde’ adlı tiyatro gösterisi sahnelendi.Sarıgöl Belediyesi Düğün Salonunda...
Sarıgöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu’nun ortaklaşa düzenlemiş olduğu ’O iş bizde’ adlı tiyatro gösterisi sahnelendi.Sarıgöl Belediyesi Düğün Salonunda sergilenen oyuna Kaymakam Çetin Kılınç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Akif Kılıçarslan, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Sarıgöl Meslek Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Köse, öğrenciler ve sanatseverler katıldı. Ali Kaçmaz tarafından yazılıp yönetilen oyunda üniversite öğrencilerinin yaşadıkları sorunlar sonucunda kurguladıkları entrikalar anlatıldı. Oyun izleyenler tarafından ayakta alkışlanırken, oyun sonunda Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Köse, oyunda rol alan öğrencileri kutladı ve bu tür sanatsal ve kültürel etkinliklerin devam edeceğini belirtti.
Sarıgöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu’nun ortaklaşa düzenlemiş olduğu ’O iş bizde’ adlı tiyatro gösterisi sahnelendi.Sarıgöl Belediyesi Düğün Salonunda...
Sarıgöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu’nun ortaklaşa düzenlemiş olduğu ’O iş bizde’ adlı tiyatro gösterisi sahnelendi.
Sarıgöl Belediyesi Düğün Salonunda sergilenen oyuna Kaymakam Çetin Kılınç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Akif Kılıçarslan, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Sarıgöl Meslek Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Köse, öğrenciler ve sanatseverler katıldı. Ali Kaçmaz tarafından yazılıp yönetilen oyunda üniversite öğrencilerinin yaşadıkları sorunlar sonucunda kurguladıkları entrikalar anlatıldı. Oyun izleyenler tarafından ayakta alkışlanırken, oyun sonunda Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Köse, oyunda rol alan öğrencileri kutladı ve bu tür sanatsal ve kültürel etkinliklerin devam edeceğini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.