Ordu’da üstyapı çalışmaları devam ediyor

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2024 - 13:26, Güncelleme: 21.05.2024 - 13:15
 

Ordu’da üstyapı çalışmaları devam ediyor

Ordu’da üstyapı çalışmaları devam ediyor
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye ilçesine bağlı Yenikent Mahallesi’nde beton yol çalışması gerçekleştirdi.Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili Ordu’da, asfalt ve beton yol çalışmaları devam ediyor. Karadeniz’in zorlu coğrafyasında çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahalle ve grup yollarını standardı yüksek bir yapıya dönüştürüyor.19 ilçede planlı ve programlı bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bu kapsamda Ünye ilçesine bağlı Yenikent Mahalle merkezini beton yol ile buluşturdu.Vatandaşlar, uzun yıllardır bekledikleri yol ağının konforlu yapıya kavuşturulması nedeniyle memnuniyetlerini dile getirdiler.
Ordu’da üstyapı çalışmaları devam ediyor
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye ilçesine bağlı Yenikent Mahallesi’nde beton yol çalışması gerçekleştirdi.
Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili Ordu’da, asfalt ve beton yol çalışmaları devam ediyor. Karadeniz’in zorlu coğrafyasında çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahalle ve grup yollarını standardı yüksek bir yapıya dönüştürüyor.19 ilçede planlı ve programlı bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bu kapsamda Ünye ilçesine bağlı Yenikent Mahalle merkezini beton yol ile buluşturdu.
Vatandaşlar, uzun yıllardır bekledikleri yol ağının konforlu yapıya kavuşturulması nedeniyle memnuniyetlerini dile getirdiler.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.