Ormanın hayaleti fotokapana yansıdı

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2024 - 17:18, Güncelleme: 02.01.2024 - 15:21
 

Ormanın hayaleti fotokapana yansıdı

Ormanın hayaleti fotokapana yansıdı
Tokat’ın Erbaa ilçesinde ormanın hayaleti olarak bilinen ve nesli tükenme riski altında olan vaşak, fotokapanla görüntülendi.Nesli birinci derecede koruma altında olan ve Uluslararası Doğayı Koruma Birliği’nin kırmızı listesindeki vaşak, Erbaa ilçesinde kendini gösterdi. Ormanın hayaleti olarak bilinen vaşak, Tokat’ta yaban hayatı araştırmaları yapan Kenan Kesmez’in ormanlık alana kurduğu fotokapana yansıdı. Görüntülerde ormanlık alanda bir süre dolaşan vaşak daha sonra bölgeden uzaklaştı.
Ormanın hayaleti fotokapana yansıdı
Tokat’ın Erbaa ilçesinde ormanın hayaleti olarak bilinen ve nesli tükenme riski altında olan vaşak, fotokapanla görüntülendi.
Nesli birinci derecede koruma altında olan ve Uluslararası Doğayı Koruma Birliği’nin kırmızı listesindeki vaşak, Erbaa ilçesinde kendini gösterdi. Ormanın hayaleti olarak bilinen vaşak, Tokat’ta yaban hayatı araştırmaları yapan Kenan Kesmez’in ormanlık alana kurduğu fotokapana yansıdı. Görüntülerde ormanlık alanda bir süre dolaşan vaşak daha sonra bölgeden uzaklaştı.

Tokat HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.